måndag 10 december 2012

Cherry Bomb

Färgerna är juliga och om man tar av sig glasögonen skulle motivet kunna se ut som julgranskulor, men nu är det körsbär. Detta bär som för evigt tycks förknippas med pinuppor, och lite lekfulla är kanske dessa thigh highs (vanliga strumpor som kräver strumpebandshållare) från Leg Avenue?
Jag köpte dessa 2006 men har ärligt talat inte haft speciellt stor användning för dem. När jag nu ser bilden så tänker jag att jag nog borde skärpa till mig och inte låta dem ligga och skräpa i en låda - de är ganska klatschiga. Långt ifrån det snyggaste jag har i strumpväg men piggt, ungdomligt och lite annorlunda.


De är i en "one size fits most", rekommenderat för personer mellan 40 och 72 kg. Jag skulle dock inte rekommendera en person på 72 kg att köpa dem, om nu inte den människan har smala lår, för strumpkanten på mig är i trängsta laget. Trist, jag vill minnas att det inte är helt ovanligt hos de Leg Avenue-produkter som jag stiftat bekantskap med förr. Å andra sidan så tillverkas strumporna i Taiwan och jag utgår från att taiwanesiskorna har en helt annan kroppsform än vad jag har.

Mönstret är påtryckt, vilket spricker lite när man har strumporna på sig, och tyget är lite "stripigt". Men då jag förknippar Leg Avenue med strumpor och plagg för främst maskerader så känns det ändå ganska okej. Det är ingen superkvalitet men man vet vad man köper. Vad jag betalade för dessa för 6 år sedan minns jag inte, och jag hittar dem inte heller i mina "vanliga" webshopar idag, men det var knappast någon astronomisk summa.
Nu blir det istället spännande och se för hur många användningar de håller!


In English: Cherry thigh highs from Leg Avenue. "One size fits most", but they're a bit too small for my thighs. The quality could be better, but these stockings are fun and that works for me.

4 kommentarer:

 1. Friske og spreke farger ja, men til hvilken anledning? :) Hehe

  SvaraRadera
 2. Snygga! Jag har för mig att jag har ett par liknande från samma märke, fast med svart botten och som jag aldrig har använt. För min del handlar det om att det tar emot att använda en del strumpor med unika mönster för att jag är rädd för att ha sönder dem och att jag då inte skulle få tag på ett par likadana. Samtidigt så skänker de ju ingen glädje nerbäddade i strumpbyxelådan. Heja dig som använder dem! Jag blir ju själv glad när jag ser någon med fina strumpor. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog de med svart botten som jag egentligen ha, men nu i efterhand så.. äääh.. vit botten är ju lite originellt. :P
   Ah, sant.. Jag brukar iofs tänka att det oftast går att få tag på liknande förr eller senare, fast vissa är jag ju mer rädd om än andra. ;)

   Radera