söndag 19 augusti 2018

Massage active zwanzig

En väldigt trevlig stödstrumpbyxa gav nyligen upp sin sista suck. Någonstans har jag tappat räkningen för hur många gånger den kommit till användning, men nog blev det tvåsiffrigt till sist. Elbeos Support Massage Active 20 är som namnet antyder stickad i 20 denier. Likaså är stödet mer av det masserande viset, snarare än att "hålla ihop". Elbeo anger stödet som medium för övrigt, jag skulle säga att det befinner sig någonstans mellan lätt och medium.


Men om nu inte stödet är fullt så kraftigt, vad är det som gör att jag uppskattar strumpbyxan så mycket? Svaret är en kombination av riktigt skönt tyg att ha på sig samt en smickrande look. Jag tycker t ex att glansen är alldeles perfekt här - det är mjukt och smickrande, samt ser naturligt ut. Tyget är lagom tjockt för att låta benen synas genom och färgnyansen Gobi är en fullträff på mig. Ibland kan man få känslan att man verkligen tittar på ett tyg när det är hudfärgat och färgen samt tygets finish inte är helt i perfektion, men här tittar man på benen. Mission accomplished, så att säga.


Strumpbyxan har förstärka tår, och det finns en liten förstärkning vid starten av det bekväma midjebandet. Materialmixen består av 86 % polyamid och 14 % elastan. En litet pluspoäng är att det finns en isydd etikett där det står Elbeo - det uppskattas mycket av någon som har många hudfärgade strumpor och vill kunna skilja på dem. ;)
Strumpbyxan finns i 5 storlekar och färgerna är i några hudfärgade nyanser samt några olika nyanser av svart. Den kostade 14,5 € och jag köper faktiskt gärna ett nytt exemplar. Om jag provar systerplagget i 40 denier eller kör på 20 igen återstår att se.


In English: Elbeo's Support Massage Active 20 denier tights are said to have a medium support - I would say it's between light and medium. But the comfort is really lovely! And the shine looks very natural and flattering. The tights lasted quite long and yes, I will most likely buy another pair.

2 kommentarer:

 1. Mycket fin hudfärgad strumpbyxa. Benen ser väldigt fina ut, så fina som bara en trevlig strumpbyxa kan göra med ett par ben. Det är en otrolig lyster från benen.
  Jag förstår varför du gillar denna stödstrumpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja! Lyster som ändå känns naturlig, de har verkligen lyckats här.

   Radera