tisdag 21 juni 2016

Aquarelle

Sommarsolstånd & ljusa tider - jag tar tillfället i akt att matcha med ljusa akvarellfärger. Det här är en originell strumpbyxa från Bonnie Doon, åtminstone har jag aldrig sett någon liknande trots ett rätt ihärdigt strumpsamlande. Och det är sådant här som gör att jag gärna letar efter strumpbyxor från märket, eftersom de har erbjudit mer speciella mönster. Att sedan kvaliteten inte alltid varit på topp är väl att beklaga, men i det stora hela så..
I skrivande stund tar jag en titt på deras strumpkatalog på hemsidan och finner att det tyvärr ser väldigt.. vanligt ut. Jag hoppas verkligen att det är något tillfälligt, för jag förstår inte vitsen att rikta in sig på enfärgade eller grå/svarta diskreta mönster när det finns massor av andra märken som gör just det. Nåja. Akvarellstrumpbyxan då!


Gult som går till rosa som går till blått.. Av någon anledning så blir jag sugen på glass just nu. Somrig glass samt att leta upp en målarlåda och försöka vara lite kreativ.


Skarvar finns på sidorna, vilket jag inte tycker gör så väldigt mycket just här. De smälter in ganska väl i mönstret. Min storlek upplever jag som bra och tyget är helt okej gällande hållbarheten.
Jag betalade knappt 11 € för strumpbyxan på rea och den är svår att få tag på nu. Googlar man "Bonnie Doon Köln" så finns den dock i storlek S för 15 €. Något jag helt klart tycker att den som gillar färg och/eller akvarellmålning ska slå till på!


In English: Happy feelings of the summer solstice with these Aquarelle tights from Bonnie Doon. Very cheerful and unique! If you're a fan of colours and/or painting, I highly recommend to cath a pair while still possible.

2 kommentarer:

 1. Häftiga strumpor. Jag gillar dem fast jag normalt gillar tråkiga enfärgade i vanliga fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se där! :)
   Fast om man har strumpbyxorna dolda av byxor så spelar ju mönster mindre roll..

   Radera