lördag 30 maj 2015

Cosmic

Om jag tidigare klagade på hur metallbitar flög av ett par strumpbyxor i rask takt så är här ett annat par där utsmyckningen faktiskt sitter kvar. Cosmic heter strumpbyxan från Pretty Polly och det är ganska lätt att fantisera om galaxer efter att ha sett på placeringen av mönstret. Enkelt och ändå effektfullt.


Det är en "one size fits most" och ska passa de mellan 152 - 178 cm, 44 - 72 kg och med ett höftmått upp till 107 cm. Strumpan passar nog bäst för de som är lite längre, alternativt de som tycker om hög midja.
Ett troligt deniertal skulle kunna vara 40, tyget är lagom tjockt för vår och höst. Det tycks dock ha en ovanligt bra förmåga att suga till sig päls, så för alla med husdjur kan det vara en god idé att dra några varv med klädvårdsrullen innan huset lämnas. Hållbarheten på plagget verkar helt okej, efter några dagars testning. Pris i fysisk butik ligger på 200 kr.


In English: Scatter embellished tights "Cosmic" from Pretty Polly. A nice pair of tights, especially good for tall ladies or those of you who likes high waisted tights.

5 kommentarer:

 1. 40 den på denne er nok ikke mye feil, etter hva jeg ser på nærbildet:)
  Den tar seg jo fint ut, ute i naturlig lys, men kunne like gjerne brukes på en nyttårsaften:) Da ville skuddene fra nyttårsrakettene fint matche prikkene på strømpebuksa;)) Hihi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bra att den är så diskret att den kan passa till både nyårsfirande och vardagsklädsel utan att bli fel.

   Radera