torsdag 18 december 2014

Vinare nr 2

Jag är vid liv! Tiden snurrar bara lite snabbt ibland. Idag blir det därför bara ett snabbinlägg. För nästan 3 år sen visade jag upp ett par prickiga strumpbyxor som kom i ett duo-pack från H&M, som inköpts ja.. det känns ju som i ett annat liv nu! Men det randiga paret från duon har inte fått glänsa här på bloggen, förrän nu!


Dessa är också mycket trevliga och trots att stickningen är gles i varannan rad så känns de inte alltför kalla. Sen kanske det beror på att jag bär dem med mina favoritskor för årstiden? Är bara fötterna varma så är det ingen större fara!


In English: Wine red striped tights, the second pair from an old duo package from H&M.

5 kommentarer:

 1. Denne strømpebuksa kunne du kanskje brukt julekvelden;) Hihi
  Blir spennende å se hva du brukte da, om du får til å ta noen bilder på kvelden da:)
  Det er sant som du sier, holder man varmen på føttene, men også hender og hode, går det veldig bra med resten av kroppen også;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det råkade faktiskt bli låtsas-höfthållarstrumpbyxan från Pretty Polly. Plockade i den svarta strumplådan i mörker, och tog första bästa som hade bra tjocklek. Sen blev det för tight med tid innan jobbet för att jag skulle byta.
   Blir nog lite finklädsel imorgon dock!

   Radera
  2. Okej, det blev faktiskt inte "fest"-strumpor till julfirandet, utan det blev mer mysigt med dessa: http://nylontothebone.blogspot.se/2012/11/myriam.html

   Radera
 2. Dem var snygga på översta bilden. När bilden på hur stickningen är gjorde sig inte speciellt. Först tyckte jag att det var inga snygga strumpor,men när den översta bilden ville visa sig så ändrade jag uppfattning. Jag har lite långsamt internet just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag kikade i mobilen och bildkvaliteten såg ganska mysko ut.

   Radera