tisdag 2 december 2014

Fantoft

Här är en blank och fin strumpbyxa från Lindex förra(?) höstkollektion. Korpen i mig skrek vid åsyn av glansigheten och det medaljongliknande mönstret.


Brunt må vara en färg som jag inte klär mig i speciellt mycket, men den här nyansen är en riktig hit. Tyget är stickat i 70 denier. Strumpbyxan är rätt så värmande men framför allt mjuk och skön att bära. Efterhand så har jag noterat att den tillverkats i fler färger, och den som väntar på något gott kommer förmodligen att få se en annan variant på denna i framtiden.


Trots att 130 kr är dyrt för att vara Lindex så är jag nöjd med inköpet. Snygg, hög kvalitet och en färg som känns spännande för min del - här är en vän för de flesta höstväder.


In English: Comfortable and shiny medallion patterned 70 denier tights from Lindex. The perfect friends for any autumn weather!

4 kommentarer:

 1. Fina!
  Men framför allt, vilken underbar Alladin kjol/klänning!
  Det vattnas i munnen, ja utan några sexuella undertoner. Var hittar man den??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är av det danska märket Margot!

   Radera
 2. Strømpebuksa er jo fin, men ser ikke riktig i hvilken anledning den kunne brukes:) Og siden den er ganske tjukk og lite gjennomsiktig blir den en type som gamle damer bruker......
  Og det er jo ikke du;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gamla damer? Vilka gamla damer då? :D
   När jag jobbade i hemtjänsten var det enbart tunna nylonstrumpor i antingen grått eller mörk hudfärg som tanterna hade, och jag tycker att tantmodet ser likadant ut idag.. ;)

   Radera