fredag 31 januari 2014

Lime Fizz

Oj, det är snart två år sedan jag visade upp det chockrosa syskonet till dagens strumpbyxa - Falkes Pure Matt 50 i neongrönt, även kallat "Lime Fizz". Kollar jag på det inlägget inser jag att jag haft dessa i min ägo i 4-5 år. Jösses! Men låt oss skåda lite frisk färg i all vintermisär, tycker jag! Första bilden har jag mixtrat lite med färgen, eftersom strumpbyxan "lyser" olika beroende på ljus. Detta är det skarpaste, när neonet verkligen får spela ut.


Mmh! Inget för den räddhågsna, men som sagt så lyser den bara såhär i visst ljus, nämligen när omgivningen är dunkel och artificiellt ljus kommer på den. I normalt dagsljus ser den snarare ut såhär:


Allt jag skrev om den rosa strumpbyxan, gällande passform och kvalitet stämmer även för denna. Märkligt vore annars! Jag kan nog drista mig till att denna Pure Matt 50-serien har de strumpbyxor med bäst kvalitet som jag burit från just Falke. Sedan har kanske andra modeller varit vackrare, eller det beror ju faktiskt på tillfället. Men stabila, följsamma, mjuka, tåliga och välsittande.. det är inget dåligt betyg! Och titta bara på stickningen:


In English: Another pair from Falke's Pure Matt 50 series - Lemon Fizz. Neon coloured and perfect quality. Tights from this serie must be the best I've worn from Falke.

4 kommentarer:

 1. COOLA!!!
  URLÄCKER FÄRG.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, färgen kan man inte klaga på! :)

   Radera
 2. Med denne strømpebuksa, kan du umulig rote deg bort på vinteren;) Du vil alltid bli gjenfunnet:P
  Men det er frisk farge for sprite opp et antrekk. Og at du også har hatt den så lenge, da er den jo holdbar også.....eller er den lite brukt;) Hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Istället för reflexväst kan man använda dessa, mycket praktiskt!
   Lite använd är närmare sanningen, även om kvaliteten som sagt är finfin. Det blir rätt sällan jag hinner slita ut ovanligare strumpor med tanke på storleken på min samling..

   Radera