måndag 4 juni 2012

Fiesta

Här har vi ett passande namn på en färg! För kan man bli annat än glad av att se denna sprudlande orangea kulör? Jag blir då inte ledsen. Och då har vi inte ens kommit till att det handlar om en prickig strumpbyxa - prickar är ett spralligt mönster!


Det är en 20 denier strumpbyxa som finns ute i butik nu hos Twilfit. Den finns i två andra färger också, ljusbeige och om det kanske var svart eller marinblått - jag minns inte så mycket, för jag såg Fiesta-färgen skrika på mig från väggen och då var det liksom kört. ;)
Dock var jag skeptisk till om inköpet skulle hålla ens för en kväll. Tyget tycktes rätt skört i butiken och många av exemplaren hade lite ihopdragna trådar som förfulade det hela. Det ihop med ett fullpris på 130 kr fick mig att tveka. Men efter moget övervägande i kombination med ett erbjudande så fick de slutligen följa med hem. Vilket jag inte ångrar, trots att jag bara hunnit använda dem vid ett tillfälle.


Tyget visade sig vara betydligt mer hållbart än vad jag trodde - jag trodde som sagt på kras redan på första kalas. Men nejdå, inga uppkomna skador alls. Det finns ingen tåförstärkning, men däremot finns en traditionell byxdel. Dock känns den inte "blöj-aktig" utan är bara stabil och komfortabel rätt och slätt. Den hjälper nog till att strumpbyxan satt på plats under hela tillfället. Midjeresåren var helt okej, den kan möjligen vara i snävaste laget om man har den större storleken utav de som ingår i var dubbelstorlek.
Ytan är inte den mjukaste jag har haft på mig, men den är knappast sträv heller. 
För att konstatera så var det här en positiv överraskning. Så vill man ha ett vitaminpiller till benen så är denna strumpbyxa absolut värd att kollas upp, trots att priset är lite väl tilltaget i mina ögon.


In English: Dotted tights in 20 denier from Twilfit. The bright and happy colour is called Fiesta. By the first look, I thought the quality would be not so good, but this was a good surprise for me. It seems to hold well!

6 kommentarer:

 1. WOW! Det er var ei strømpebukse som sprek i fargen, samtidig fin også;-)
  Fint maskebilde har den, og prikkene er jo riktig så solide og godt synlige:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är så glad att jag beslöt mig för att strunta i det, i mitt tycke, för höga priset. För jag blir ju så glad av att bära den! Hoppas att omgivningen också får lite energi av strumpbyxan. :)

   Radera
 2. Röda strumpbyxor har alltid varit speciella för mig. Det är så otroligt snyggt!

  SvaraRadera
 3. Snygga! Jag har köpt exakt samma (både fiesta och navy). Fiesta är fortfarande i en oöppnad förpackning, däremot har jag använt mina marinblå och de har blivit mina favoriter nu under sommaren. ^^

  SvaraRadera
 4. Ooh! Då är det bara att öppna Fiesta! Man blir galet glad av att ha dem på sig. :D

  SvaraRadera