torsdag 27 april 2017

Lost in Space

Låt oss stanna i Polen ett inlägg till - eller åtminstone på den polska strumpbyxmarknaden. Det här är mitt fjärde par från Hold Me Tights och visst triggar rymdmotivet Lost in Space igång fantasin!


Vi har astronauter, utomjordingar och himlakroppar som studsar omkring i ett grått print på svart 60 denier-botten. Så fort jag tittar på illustrationerna blir jag väldigt glad eftersom de är så himla gulliga! Det här motivet hade passat lika bra på strumpbyxor för småtjejer. Är du den konservativ strumbyxkonsument så är det klart att det här inte är strumpbyxan för dig - men den är inte heller så uppseendeväckande som man skulle kunna tro. Att botten är svart bidrar nog till att plagget "smälter in" rätt väl.


Liksom med de andra strumpbyxorna jag har från märket så kräver plagget lite justeringar under dagens lopp, men det hasar inte ned överdrivet mycket. Kvaliteten i övrigt har jag inget att klaga på, tyget är tåligt och bekvämt.
För det som också blir sugen på ett eget exemplar så kostar de drygt 250 kr.


In English: Isn't this the cutest astro themed tights you've ever seen? Lost in Space from Hold Me Tights shows some awesome figures on a 60 denier fabric.

2 kommentarer: