tisdag 15 december 2015

Lend me some sugar, I am your neighbour

Korallfärger associeras främst med sommar, men en av de vackraste höstdagarna i år tog jag och matchade mina sneakers med just korallrosa.


Om jag får vara lite mallig så är jag faktiskt oerhört förtjust i kombinationen.. Att det var en så härlig dag när jag tog bilderna gör också att jag ler i vintermörkret. Men vad är det jag har på mig då?
Jo, det är så enkelt som en strumpbyxa från Vogues Colore-serie i 40 denier, färgen kallas för Sugar Coral. Jag ser på förpackningen att originalpris varit 90 kr, men realappen anger 50 kr. Jag hoppas att de bara reades ut p g a säsongsbyte, för det vore trist om den perfekta matchen gått upp i intet..


Det är längesedan jag recenserade strumpbyxor från Colore-serien på bloggen, men mitt omdöme är det samma än idag - de är bra basplagg! Stretchiga trippelstorlekar, trevligt tyg, oftast ett bra utbud av färger och dessutom lättillgängliga i handeln (jag brukar köpa dem på Åhléns). Tummen upp!


In English: A beautiful autumn day I wore the perfect match between tights and sneakers. The tights are from Vogue's Colore line, the colour is called Sugar Coral. 40 denier, nice basics.

6 kommentarer:

 1. De ser trevliga ut. Jag har tittat lite på denna sortens strumpbyxor, men jag har aldrig köpt några än. Dock är kanske inte rosa min favoritfärg, men det finns många andra färger. De verkar täcka så otroligt bra och fint.

  De där låga ankelstrumporna du har på bilderna (bild 2 & 3) syns något förfärligt och du får ursäkta, men jag tycker att det är så fruktansvärt fult med sådana strumpor. Jag förstår att man kanske ibland vill ha något annat att slita på i skorna istället för strumpbyxorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fördelen är just att de finns i så många färgvarianter!

   Haha, ja såna strumpor har ju förekommit hela tiden i bloggen..

   Radera
 2. Denne strømpebuksa såg jo riktig lekker ut:) Og det er ei frisk farge mot høstens farger;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, årets nya lärdom: korallfärger går också bra till höstlöv! :)

   Radera