torsdag 24 december 2015

Frohe Weihnachten!

Jag lyckades pricka in helt fel väder för min julmarknadsresa och hamnade i ett regnigt och närapå stormigt Tyskland. Burr! Dock så behövde jag inte frysa om benen, eftersom jag på första bästa Calzedonia fann varma strumpbyxor i kashmir-mix. Resten av jag var lidande, men benen blev förstklassigt behandlade!


Strumpbyxorna finns tillgängliga i basfärger och här bär jag de khakifärgade. Mixen består av 60 % viskos, 28 % polyamid, 7 % kashmir-ull och 5 % elastan. Det är alltså inte så stor del ull, men det lilla som finns gör som sagt jobbet med bravur.
Passformen är fin och strumpan blir heller inte säckig under dagens lopp (vilket ibland händer med de som inte enbart består av syntet). Priset låg på 17 € alternativt "köp 3 betala för 2", vilket jag absolut rekommenderar. Nu är ju december ovanligt varm, men se det som en investering inför kallare dagar.
God jul på er!


In English: How to keep warm during a Weihnachtsmarkt with rainy and stormy weather? Calzedonia's Cashmere-blended tights are my best friends this winter for such occasions! Good fitting, warm legs, what's not to like? Merry X-mas to y'all!

2 kommentarer:

 1. Ja det har vært en litt sur desember, med alt for mange varme grader:P Men på ben kan det vært kaldt, og denne vil jeg nok tro gjorde nytten så måte. Men det var ikke mye ull i den, selv om du sier den varmet godt i det litt kalde været:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu har ni ju en nyårsstorm längs norska kusten med pråmar som driver till havs och allt.. Så visst är det varmare, men med all regn & blåst är det inte direkt varmt ändå utan just surt :D
   Nä, det är lite överraskande att så lite som 7 % kunde ge sån värme, men jag är tacksam!

   Radera