måndag 24 november 2014

Pretty suspended

Suspender Tights från Pretty Polly är ännu en variant på en strumpbyxa som ska ge en illusion av att vara höfthållarstrumpor. Här är det rak och enkel design, utan krusiduller.
Tyget, med en matt finish, är stickat i 15 respektive 60 denier.


Jag fick dessa rekommenderade av en trevlig expedit på NK, som har dessa som favoritstrumpbyxor (för tillfället). Så, vad är min upplevelse?
Den avskalade designen är vilsam och en styrka. Jag hade önskat att den fanns i riktiga storlekar och inte bara en one size. Den ska passa användare som är 152 - 178 cm långa, 44 - 72 kg tunga och har max 107 cm breda höfter. Plagget kasar ned på mig, inte så att det bara fortsätter och fortsätter, utan jag får lite häng och strumpbyxan liksom vill sitta på en annan plats än vad jag vill. Det är mest störande komfortmässigt, utseendemässigt så blir det bara större effekt av looken. Jag blir dock lite fundersam över hur strumpbyxan ska sitta ordentligt på någon som är närmare 44 kg och 152 cm än vad jag är. Gissningsvis sitter plagget bäst på någon över 170 cm.

De kostar 130 kr i butik, på nätet är de något billigare. En kul strumpbyxa som jag framför allt rekommenderar för den som vill ha något mer än vanliga svarta men inte vill gå fullt ut med olika färger eller kraftiga mönster.
På bilden bär jag den illustrativt med en höfthållarkjol från Kiss Me Deadly.


In English: Suspender Tight from Pretty Polly. Simple but stylish. I wished that it came in different sizes instead of a one size, since the tights kind of pulls down a bit.

5 kommentarer:

 1. Fin strømpebukse, og sikker litt varme i den nedover bena vil jeg tro?
  Liker ikke de strømpebukser som siger nedover, men denne kanskje kunne passet mine 1,77 :D
  Men ikke sikkert one size er passende totalt sett, har såvidt hatt utav de, men med dårlig erfaring;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att de är värmande, sen har det kanske varit lite väl milt höstväder när jag använt dem.

   Radera
 2. Jättefina!
  Dock förstår jag inte riktigt, en strumpebandshållare som hänger ner under kjolen samt den inbyggda effekten i strumpbyxorna med stickade hållare. Hur tänkte du nu? :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt, kjolen ÄR en strumpebandshållare och att jag har på den vid fototillfället är rent illustrativt. Ville ha en kjol som kunde visa strumpbyxdesignen utan att det blev för naket och glipan på höfthållarkjolen var ganska ypperlig för ändamålet.

   Radera
  2. Aaaaah. Nu är jag med!
   Aldrig sett förut. Är det bättre än traditionella hållare på något sätt?
   Jo, förstår syftet med kjolen, glipan alldeles lagom för fotograferingen.

   Radera