fredag 21 november 2014

Darling

Alltså, var tog solen vägen? Rekordgrå november, skriker nyhetsrubrikerna. Bra ljus för fotografering - not so much. Jag slänger därför in bilder från betydligt bättre ljusförhållanden och kommer samtidigt på mig själv med att det nog är enda gången jag faktiskt burit strumpbyxan. Varför?!


Finns ingen rimligare förklaring än att jag finner den så toksnygg att jag i rädsla för att ha sönder den har sparat på den. Ränder, over knee-stil, blommor, smaskiga rosa toner - Darling från Miss Oroblu är en riktig fullträff. Och onekligen precis vad man behöver för att liva upp sig i den grå årstidsdimman..

Delen som är opaque är stickad i 80 denier och den tunnare delen i 20 denier. Storlekarna fanns i S/M och L/XL. Fanns. Jag tror att den är tillverkad antingen 2010 eller 2011. Den fanns också i en blå variant med blommor i Folkparti-blått och grönt, som också var fin. Den varianten är den man finner om man bildgooglar. Jag hade gärna haft även den i samlingen.


Priset var 20 € och jag hoppas att jag kommer att få njuta av karamellen många gånger.
För övrigt har jag inte sett någon höstkollektion från märket i år, vilket känns lite märkligt. Jag håller tummarna för att modermärket inte har lagt ned lillasystern, det vore väldigt tråkigt om så vore fallet.


In English: November has hit the record of grey weather in Sweden - I'm in need of something colourful! Darling tights from Oroblu got a sweet mixture over over knee design, juicy pink colours and flowers. Miam!

2 kommentarer:

  1. Den hadde en sprek farge i allefall, men også et fint mønster fra føttene og oppover, til den går over å være tynn:)

    SvaraRadera