lördag 15 november 2014

Höstklassiker

Vad kan vara mer höstigt än att dra till skogs iförd orangea strumpbyxor? Jag tröttnar då aldrig på att harmoniera naturens färger såhär års.


Kulören är en ljusare och rätt knallig orange. Plagget har funnits en längre tid i samlingen, första fotot där jag bär strumpbyxan är från 2008. Det kan nog förklara att jag inte minns varesig märke eller pris, men förmodligen är det H&M eller Lindex. (i samma bildmapp fann jag också en bild på strumpsamlingen på den tiden. Haha, den var ju bizarrt liten jämfört med nu :D )
Tyget är halvtjockt, klassiskt 50 - 60 denier eller däromkring. Strumpbyxan har också klarat tidens tand väl, tyget är bara lite "ruggigt" på något få ställen.


Jag slänger in en liten färgjämförelse-bild också. Inläggets strumpbyxor är till vänster och till höger är ett annat par som varit i skogen.
God helg!


In English: Taking an old pair of tights to the woods.

4 kommentarer:

 1. Ei strømpebukse som definitivt tilhører høstens farger;)
  Du kunne nesten bruke den som camo for å gjemme deg bort i skogen, men da om kjole el.lign også hadde en farge som matchet høstens farger;) Hihi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är kanske bäst att inte överdriva, då kommer jag ju aldrig bli återfunnen om jag går vilse. :D

   Radera
 2. Stiligt värre! Även om jag själv är mest förtjust i beiga nyanser så vore det häftigt att pröva något nytt. Tack för inspirationen.

  SvaraRadera