söndag 21 september 2014

Charnos Run Resist Hold Ups

Almanackan må säga att det är höst, men ännu finns det härliga sensommardagar att njuta av! Idag presenterar jag ett par favoriter som jag köpte redan förra sommaren: 10 denier tunna Run Resist Hold Ups från Charnos. Färgen heter Natural Tan.


De är stickade med en "brand new yarn technology" som ska hindra hål på tyget att utvecklas till fula maskor - och det är faktiskt sant! Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har burit dessa, men någonstans i spannet 5 - 10 gånger. Jag har fortfarande inte en enda maska, men däremot ett antal mindre hål som förblivit små. Att jag inte kasserat stay upsen trots dessa hål är för att de knappt är synliga. Nylon/elastan-tyget smälter nämligen in väldigt väl på min hud trots att färgen vid första anblick ser lite väl mörk ut. Den matta finishen är också smickrande och ser mycket verklighetstrogen ut.


Förutom att stay upsen håller i evigheter och är snygga så är de också löjligt billiga med ett pris på knappt 9 €. För de som inte vill ha stay ups så finns knästrumpor, höfthållarstrumpor samt strumpbyxor i samma serie. Jag kommer definitivt att köpa fler!


In English: Run Resist Hold Ups from Charnos, knitted with a special technique that stops holes from becoming ugly ladders. It actually works! It feels like these 10 denier hold ups will last forever.. And above that, they feel good to wear and looks very natural.


8 kommentarer:

 1. Ser fina ut Lillstrumpa var kan man köpa dessa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. UkTights har jag handlat från!

   Radera
  2. Tack för tipset lillstrumpa nu har jag också köpt ett par sådana : )

   Radera
 2. Snygga, som vanligt. Jag tycker att det är ursnyggt med stay ups, men jag tycker att strumpbyxor är så mycket skönare på benen än stay ups. Bra att det finns strumpbyxor i samma serie.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är strålande att det finns något för alla!

   Radera
 3. Disse stayups, har en slik look at man må se to ganger på beina til dere damene for å finne ut om det er nylonstrømper på eller ikke:)
  Og så praktisk at de er tåforsterket med en forsterking som ikke er for tett:)

  SvaraRadera