fredag 28 februari 2014

Rosa snö

Snö och rosa gånger tre: skor och två par rosa strumpbyxor. Första lagret består av en stjärnmönstrad nätstrumpbyxa i neonrosa, köpt från H&M:s Divided-avdelning omkring år 2008. De är lite för långa, och jag misstänker att jag återigen har köpt den större storleken där. Efter så många köp så vet jag i alla fall nu att det är modellånga ben som gäller för M/L.


Undertill är det faktiskt också rosa, även om det nog ser ganska vitt ut. Inte så konstigt, då det är en grisskär nyans. Troligen inte så värst klädsam och därför har jag hittills bara experimenterat med den i sådana här lager-på-lager-övningar. Den strumpbyxan är stickad i 50 denier och kommer från Lindex, och har en lite glansig finish. Jag köpte den på rea för något år sedan för halva priset av 80 kr, och ytan har blivit lite ruggig på sina ställen efter att ha legat i en butikshög. Men det är ingenting som stör mig direkt. Skön kvalitet i övrigt, som det brukar vara.


Såhär ser gris-strumpans färg ut i jämförelse med något annat hudfärgsliknande:


In English: Pig pink 50 denier tights from Lindex, combined with neon pink star patterned net tights from H&M Divided.

4 kommentarer:

 1. Hmmmm....vil det si, at du har en nesten lys strømpebukse under den helt røde strømpebuksa, som da er mønstret?
  Skjønte ikke helt sammenhengen mellom den som er bilde av på dine ben, mot det ene bildet, men det er vel den du har innerst da? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ljusrosa på tredje bilden är den som jag har på mig underst på de andra bilderna, ja!

   Radera