söndag 9 februari 2014

Mãe d’Água

Vattnets moder och strumpbyxor som ser ut som fiskfjäll! Ack, ibland blir kombinationen ännu bättre än vad man ens kunnat tänka sig.
Dessa Lindex-strumpbyxor såg jag i butik en eller annan gång utan att ta större notis om dem, det var först när jag såg hur Elsa Billgren kombinerade dem med sina outfits som jag själv blev sugen. Vill dessutom minnas att hon någonstans i bloggen benämnde dem som sina favoritstrumpbyxor. Nyfikenheten var alltså väckt och ett inköp nödvändigt!


Det fina med dessa strumpbyxor är att det inte är vilken näthistoria som helst. Man är faktiskt helt klädd, för fiskfjällen är placerade på ett hudfärgat tyg stickar i 30 denier!
Hurra för illusioner! Hurra för att slippa huttra!


Normalt så föredrar jag nätstrumpor med mindre nätmönster, men jag blev faktiskt väldigt förtjust i dessa. Och genom att det faktiskt är en heltäckande strumpbyxa så fastnar inte trådarna i något eller blir ojämna som det annars kanske hade kunnat bli. Symmetrin håller!
Jag tycker att de har normal Lindex-kvalitet, det vill säga förväntad hållbarhet och bekväm passform. De kostade 100 kr. Är osäker på om de fortfarande finns tillgängliga i butik, jag måste ha köpt dem i början på hösten eller något liknande. Hur som helst får Lindex gärna se till att tillverka liknande igen!


In English: Net tights that reminds of fish scales - with a secret under! The legs are completely covered, since this net are upon a skin coloured textile made with 30 denier threads. Thank you Lindex for not letting us water loving creatures freeze!

2 kommentarer:

 1. Ved første øyekast ser den ut for å være kun grovmasket nettingstrømpebukse. Men når jeg leste teksten din, og titta på bildene i større format såg jeg at det var svarte striper strikket inn ei solbrun strømpebukse.
  Men stilig var den da;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite förvånad över att man inte gjort så med fler nätstrumpor. Å andra sidan har jag själv aldrig tänkt tanken innan jag såg dessa..

   Radera