lördag 7 december 2013

Höstrosor

Detta är mitt tredje par strumpbyxor från Bonnie Doon och alla tre har skiljt sig åt i kvalitet. Dessa har helt klart det starkaste tyget. Det är stickade i 60 denier men känns tjockt och stabilt nog för att hålla i en evighet. Plagget heter Layered Lace tights och botten är ett slags prickmönster som sedan byggts på med rosor. Mycket trevligt!


Jag ska både vara för lång och för tjock för storleken enligt tabellen, men de sitter faktiskt perfekt på. Så bra passform tillsammans med stil, styrka och värme har gjort dessa till favoriter. De ska visst finnas i grått, brunt och grönt också, så det är fullt möjligt att jag tar och beställer ett par gröna. 130 kr känns överkomligt.


In English: Here's one of my favourites for the autumn season: Layered lace tights from Bonnie Doon. Warm, strong, good fitting and beautiful!

7 kommentarer:

 1. Snygga julstrumpor ; ) Är du från götlabörg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har jag dragit för många ordvitsar?

   Radera
  2. Nej bara undrade vat du kommer ifrån lillstrumpa ; )

   Radera
 2. Åååå så fint å se du er i gang igjen med bloggen din:)
  Undret litt på om du hadde ei strømpebukse i svart, under den røde. Men når jeg leste hva du har skrevet så jeg at den var strikket på en måte som får det til at det virker slik, at du har en nr.1 i svart under den røde;)
  Denne hadde passet fint på julaften da:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, julafton.. Jag tror det blir något annat då. Den här lyser så fint bland höstlöv att jag bara associerar den med höst. :)

   Radera
 3. Intressant med en strumpbyxa i två lager. Det ser ut som det är en svart strumpa med mönster under den röda mönstrade, ganska häftigt och snyggt. Det skulle vara kul att se den gröna varianten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dels är effekten kul och dels är den ju tjock som om man hade två strumpbyxor på sig - men slipper att tjorva med två plagg.
   Hoppas att de gröna finns kvar när jag gör min beställning!

   Radera