torsdag 18 oktober 2012

Sensuella Isabella

Jag har faktiskt plockat fram de tjockare strumporna nu, jag lovar! Men då en del av sommarstrumporna aldrig tycktes gå sönder vill jag försöka beta av dem innan jag helt glömt bort "styrkan" hos dem till nästa säsong. En av årets favoriter blev Sensuel 13 från Oroblu. En strumpbyxa designad för att kunna bäras i sandaletter, stickad i 13 denier garn och med en glansig finish. Förutom i hudfärgat finns den även i vitt, svart, mörkbrunt och svart. Själv valde jag nyansen "Sun", vilken blev riktigt trevlig i brittsommarvädret då nedanstående bilder togs.


Vid första användningstillfället hade jag lite otur vid påklädningen och fick en reva. Då den kom högt uppe på strumpbyxan så gick jag emot min princip att kassera den omedelbart. Istället stoppade jag revan från att expandera med hjälp av nylonsrevors största fiende - nagellack - och kunde dölja den med kjolen.
Utöver detta missöde så höll faktiskt plagget för hela 5 användningar, inte så tokigt för 13 denier. Och det som blev grande finale för strumpan var ingen reva, utan jag måste ha fastnat i något, då det var ett hål som uppstod på ena benet istället. Häl- och tåpartierna, som ju oftast är mest utsatta, var tiptop. Tyget var utan noppor och annat slitage också.


Det glänser riktigt härligt i solskenet, och visst tycker jag att namnet på strumpbyxan passar - jag upplevde åtminstone att mina ben blev lite extra eleganta! Och om det inte ser sensuellt ut så kan man säker förnimma det genom att känna på tyget, mjukt och glansigt - precis som jag vill att en tunnare strumpbyxa ska kännas.
Helt klart så är Sensuel 13 ett värdigt alternativ till en annan sommarfavorit från samma märke, deras Suntime Bronzing Effect. Något billigare också, Sensuel 13 kostar knappt 10 € jämfört med 13,5 € för bronzing-strumpbyxan. Jag tror att jag har sett Sensuel i sortimentet hos Åhléns också, men vet inte vad priset ligger på där. Bronzing har jag sett för 150 kr (tror jag!) hos Twilfit och Åhléns.


In English: One of this summer's favourites! Sensuel 13 from Oroblu, in the shade "Sun". Lasted for 5 days, and the thing that ended it wasn't a reef, it was a hole, so I must have got stuck in something. The textile was a good as day one, even on the (invisible) toes and heels. 

6 kommentarer:

 1. Oroblu har strømpebukser som er gode å ha på seg, om hvor lenge de holder kommer an på hvor uheldig man er med de, enten å ta de på seg eller under bruk. Få se å få bestilt et lite lass nå med strømpebukser fra UKtights;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oroblu är definitivt ett favoritmärke för mig!

   Radera
 2. Jag gillar nysansen & den matta, men änå glansiga ytan som syns så fint på den översta bilden.

  SvaraRadera
 3. Lite otur där med maskor och hål, men i övrigt bra att häl och tåpartier håller. Låter som en bra strumpbyxa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer definitivt att köpa den igen!

   Radera