fredag 19 oktober 2012

Inlägg 200: Better than bare

Vansinne! Detta är mitt tvåhundrade inlägg på bloggen, och troligen har även lika många strumpor passerat revy här. 200-jubiléets strumpbyxa får bli en som jag skulle ha skrivit om redan i somras; den ultratunna 7 denier Better than bare från Gipsy. Så mycket färre denier har jag inte stött på, jag har sett att något märke saluför en i 5 denier, men det är nog det minsta. Lyx för benen med såhär tunt? Ja, kanske. Men för mig som känner mig obehagligt naken utan nylon på så är det verkligen bättre än att vara barbent!


Min absoluta favoritstrumpa från förra sommaren kom från Gipsy den med. Då den var riktigt glänsande så är Better than bare mer anonym. Halvt matt, halvt glansig. Men vem har skinande ben på riktigt? Det här är ju en strumpa som ska fuska fram snyggare, men naturliga, ben.
Eftersom det ska se barbent ut är givetvis strumpbyxan en "sandal toe".


Storlekstabellen utgår från kroppslängd och höftmått, jag valde den större storleken då jag är ett gränsfall. Har absolut inget att klaga på där, midjan är lagom och strumpbyxan sitter på plats hela tiden under användning.
Materialet består av 82 % nylon och 18 % elastan. Mjukt och trevligt, som det ska vara!


Färgen Natural Glow är ett bra val för oss bleka. Jag kanske borde prova "Copper Glow" någon sommar när solen lyst lite bättre, men när det är så tunt så spelar färgen troligen inte någon gigantisk roll.
Hållbarheten då? Ja, med 7 denier så förväntar jag mig inga mirakel. Som ni kanske minns var jag väldigt besviken på Levantes 8 denier som knappt höll en dag. Gipsys produkt gick sönder vid den tredje dagen, så det betyder ju att den håller 3 gånger så bra! Yay!
Och när sedan Gipsys strumpbyxa kostar 6 € jämfört med Levantes 9,25 € så är vinnaren given...
Klart värd att spana in, inför nästa sommar!


In English: Ultra sheer "Better than bare" from Gipsy, knitted in only 7 denier. Lasted for 3 days and costed 6 €. Quite a catch, among the sheer summer pantyhoses!


12 kommentarer:

 1. Först ett grattis till 200 inlägget. det är imponerande tycker jag.
  Srumpbyxan ser ju fin ut, det lilla man ser av den ;). Nej, att använda så litet som 7 denier i garnet det vågar jag inte. Det minsta denier talet mina ben får känna blir 15-20 den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Jag är själv rätt överraskade över att det blivit så många inlägg, haha! Men nog ska det kunna bli några hundra till. ;)
   Fördelen med att det är hudfärgat och 7 denier är att det nog inte skulle synas på håll om en maska går. Svart färg skulle jag nog inte våga mig på..

   Radera
 2. jag tycker det är sexit när man ser tattos igenom dinna nylonstrumpor.

  SvaraRadera
 3. snygga å sexiga skor å fina nylonstrumpor.

  SvaraRadera
 4. Gratulere med så mange innlegg:)
  Går litt tregt med meg, har ikke det store utvalget som du har din strømpeskuff;)
  De finnes strømpebukse i 5den, fra Wolford. Jeg har ikke prøvd de, men de må være sjøre å bruke skulle jeg tro:)
  Denne du viser Gipsy, ser ut for at du ikke har noe på bena, på det øverste bildet, der det er skygge. Der sola slipper til ser men du har strømpe;)
  Det var også en enda litt dristigere bildetagning du har gjort denne gangen;) Jeg tok bort noen av mine etter å sett litt bedre etter, ikke sikkert du rakk å se de heller;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jag har samlat strumpbyxor i drygt 10 år, men har nog bara varit medveten om mitt "missbruk" i 5-6 år tror jag.
   It's all 'but the shoes.. ;)

   Radera
 5. Fantastiskt! Det syns inte att du har några strumpbyxor på dig! Coola skor och grattis till alla inlägg (jag har just gjort mitt 150:e).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   150 och 200 - tiden och samlingarna skenar verkligen iväg. :D

   Radera
 6. Mycket elegant och klart bättre än bare... Fina bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barbent, det är ju som att gå runt naken. :)

   Radera
 7. mm sexiga ben värkligen ;) snygga klackar och så klart ben och fötter i strumpbyxor .. mmm jammmy sexigt .. vill bara massera och smaka på de ;)

  nylonfeet ;)

  SvaraRadera
 8. sexiga och snygga ben och fötter.. grymma klackar ;) vill bara massera slicka suga på de underbara nylon fötterna ;) puss

  nylonfeet ;)

  SvaraRadera