måndag 6 augusti 2012

OS-tider

Förvisso är det fel nyans av blått, men blått och gult passar extra bra ihop såhär i OS-tider! Eftersom klänningen är lång så valde jag att använda klassiska strumpor och höfthållare till.
Faktum är att det har blivit en del sådant i sommar. När jag har haft längre kjolar, med vidd i modellen, har det passat bra. Visserligen har vi inte precis haft någon sommarvärme att tala om, men det har ändå fläktat lite och känts svalare än vad det kanske skulle varit med en strumpbyxa. Med bra höfthållare känner man inte av den speciellt mycket heller. Kanske inte en kombination som man slänger på sig om man har bråttom iväg på morgonen, men som omväxling är det kul.

Strumpan då? För 2 år sedan figurerade den här i bloggen, men då i en annan färg. Det är alltså dags för Smooth Knit Stockings från Silky att visas upp igen. Denna gången heter färgen Nude.


Ja, visst ser det barbent ut? Trots det så påminner naken-nyansen om kola-fudge. Inte min hudton, men så länge det är 15 denier tunt mot benen så spelar det ingen större roll. Fudge-tonen syns bäst på strumpkanten, som på fotot nedan skär av mot mina kritvita lår, haha!
Ytan är för övrigt matt. Jag föredrar, som ni säkert känner till, glansiga strumpor - men det här är ingen tråkig matt till utseendet. Känner man på ytan så är den såklart sträv i jämförelse med en glansig strumpa... men.. som jag skrev 2010 - de är verkligen mjuka!

De kommer i one size och passar nog en person av (kvinnlig) medellängd eller längre bäst. Strumporna är långa, själv kan jag i princip dra dem upp till skrevet. Vidden för låren är bra, en person med några storlekar bredare lår än mina kan säkerligen ha dem utan problem.
Tåförstärkning finns. Resten av hållbarheten? Rätt så bra faktiskt. Maskorna kom under dag 3 med dem. Och om nu jag har fått maskor, då kan jag ju lika gärna känna på vattentemperaturen?!
Notera nu gärna kola-fugden. ;)


För ett pris på 20 SEK eller 1,25 £ (ca 13 SEK just idag) beroende på var man väljer att inhandla strumporna ifrån så är det här faktiskt ett klipp. Visst finns det andra plagg på strumpmarknaden som jag föredrar att bära, men om vi ser till hur prisvärd denna produkt är så kan jag inte bli annat än imponerad.
Förpackningen skvallrar inte om storheten direkt, men det är en ypperlig strumpa för en liten peng!


In English: I can't be nothing except impressed of Silky's Smooth Knit Stockings, here in the shade Nude (which appear like fudge on me). They lasted for 2,5 days and costs only 1,25 £. 

11 kommentarer:

 1. Hej Lillstrumpa...
  Vill bara hylla din sida,Tänk om min flickvän kunde klä sig som du,avundas din pojkvän.Tjatar jämt på henne att använda strumpbyxor och framför allt strumpor med höfthållare.Så sensuellt,kvinnligt o sexigt.
  Hojta till om du blir/är singel.Friar direkt.
  Mr T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för berömmet!
   Förhoppningsvis har din flickvän andra kvaliteter så att du kan ursäkta hennes brist på nylonstrumpor. ;)

   Radera
 2. Oh, verkar onekligen prisvärda! Jag har testat Silky en gång, fast deras strumpbyxor "Tattoo" (tror du också hade dem på din blogg) men jag blev så besviken över deras one size som var med för korta ben för mig, men att köpa ett par strumpor låter ju däremot som en bra idé. :) Snygga bilder med havet och vattnet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de strumpbyxorna ja! Storleken är rätt irriterande i kombination med att de inte är jättestretchiga. Var på vippen att rensa ut dem, men något med mönstret gjorde att de fick stanna ett tag till iaf.
   Tack! Kändes lite bökigt att behöva ta av strumporna för att känna på vattnet, så det var bara att kliva i. ;)

   Radera
 3. Er fint med de klassiske strømpene, og hofteholder;-) Men stay-ups er også sexy om man skal si det på den måten:o)
  Fargen passer jo perfekt til sommerbruk, må se etter en gang til om det virkelig var nylonkledde ben;-)
  Og det var en fin komposisjon å stå i vatnet og ta bilde, så kunn ikk være så kladt vatn vel?;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stay ups är mer praktiskt, men silikonränder blir lätt lite varma i sommartid.
   Nej, det var helt okej temperatur i vattnet! Inte jättevarmt förvisso, men varmt nog för benen.

   Radera
  2. Prøvde meg på å ta bilde med strømpebukse på, i vatn i helga. Det ble ikke så bra som dine, så tror ikke jeg kommer til å legge de ut. Er det sjøvatn du har bena i? Hadde ikke mulighet for annet enn ferskvatn jeg;-/

   Radera
  3. Japp, det är havsvatten! Men är det så stor skillnad mellan hav och insjö att det påverkar bildkvaliteten? Intressant. Måste prova någon gång!

   Radera
  4. Vel, nå kan du se;-)
   Vatnet er for brunt, og da blir de ikke helt bra. Men kanskje du får det bedre? Jeg brukte mobilen og tok med....og var livredd for å miste den. Kan heller ta med kompaktkamera neste gang jeg er på tur;-)

   Radera
 4. Jag har aldrig använt strumpor med höfthållare. Dock så tyckte jag att strumporna ser trevliga ut. Dock ser den översta bilden lite skum ut. Jag vet inte om det är en skugga eller om det är vatten som gör strumpan delvis lite mörkare.
  Var det någon skillnad mellan torra strumpor och blöta strumpor med avseende hur tyget kändes mot benen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog skuggan som du tänker på!
   Ja, en viss skillnad är det ju förståss. Men de torkade väldigt snabbt, så känslan av att gå runt med blöta strumpor hade jag bara några få minuter. Sedan kände jag knappt av att jag hade strumpor på mig.

   Radera