söndag 25 september 2011

Vogue Support 40 som stay up

Vogues stödstrumpor har jag skrivit om vid några gånger tidigare i bloggen, och för mig ha de blivit favoriter. Bekväma, ger ett mediumstöd för benen och är hållbara. Hittills har inget av mina inköpta par gått sönder trots flitigt användande. Gjorde mina första inköp i början av förra årets sommar och jag använder hudfärgade strumpor mellan säg april - oktober kanske. Så det är mer än ett halvårs användning hittills.

Beslöt mig för av ren nyfikenhet att prova deras stöd-stay ups. De heter Vogue Support 40 Stay Up. Stickade i 40 denier alltså och känns precis som strumpbyxorna gällande kompressionen. Trycket går gradvis längs med benen, det är starkast vid anklarna och lättast vid låren.
Även här är det häl- och tåförstärkningar. Jag valde färgen Suntan, som är min favoritnyans av märkets hudtoner.Stay upsen finns i dubbelstorlekar, S/M och M/L. Jag tyckte att spetskanten var alldeles perfekt i omkretsen för mina lår, men vet inte hur den kan upplevas om man har större lår som ändå håller sig inom den angivna storleken.
Tycker också att den var lagom bred. Avskyr när spetskanter är små och tunna. Brett är bra, då är det gott om silikon som håller strumporna på plats!
Butikspris för dessa är 200 kr, men med en vansinnigt bra kvalitet så är det inte alls farligt tycker jag. Vill du ha stay ups till vardags på arbetet så är de här ett mycket bra val!In english: My favourites in support tights are Vogue's 40 denier. Here they are as stay ups, in the colour Suntan. Medium support, good fitting and fantastic quality - I've been using my pairs a lot and they lasts.. and lasts.. and lasts.

7 kommentarer:

 1. Jeg må finne ut om strømpebuksene er like fine, har såvidt hatt Vouge strømpebukser, men det er mange år siden. De ble en av favorittene mine den gangen:-))
  Tå og helforsterking var ikke så veldig fremtredende, men de gjør vel sin nytte sli at de holder lenge.

  SvaraRadera
 2. Snygga stay ups.
  Hur många dagar brukar du använda strumpbyxor/stay ups innan du byter?

  SvaraRadera
 3. Strømpebukser: Jag gillar deras grejer. Bra kvalitet till priset!

  hakan: ?

  Anonym: Öh, en? Hört talas om fotsvett? Hur ofta brukar du själv byta underkläder?

  SvaraRadera
 4. http://open.spotify.com/track/4PGDQIZ7skpWsKRA6ko2Os

  Snygga men...

  Partaa lite åt mig med på lördag.

  SvaraRadera
 5. Jocke: Ajamen, varför gick du aldrig dit? Du missade en finfin helkväll! Men det var väl förklaringen till att det aldrig var någon som kom fram och sa att denne kände igen mina ben från internet. :P
  Leæther Strip såg jag för några veckor sedan, och Nachtmahr bjöd på en grym spelning i helgen, så ha så kul när du har äran att se konserten om en månad!

  SvaraRadera
 6. jag gillar när tjejer har nylonstrumpor å att det är tå å häl förstärkt på nylonstrumporna.

  SvaraRadera