söndag 19 september 2010

Färgstänk

Hej alla! Jag har inte glömt bort bloggen. Men kommer tyvärr mindre roliga saker i livet emellan ibland. Strumpbärandet har dock ej minskat för det.
Här är ett par strumpbyxor med blåa och mintgröna färgstänk på. Att se ut som att man har snubblat över ett par färghinkar är ett lätt sätt att skoja till en enkel svart strumpbyxa. Dessa härstammar från Lindex.

6 kommentarer:

  1. kul att du är tillbaka. Jag har saknat dina blogginlägg lite.
    Dessa strumpor är bättre än batikstrumporna. Dock får jag en känsla av att dessa "färgnedstänkta" strumporna passar barn bättre än vuxna. Det är bara en känsla jag får när jag ser dem. Kanske jag är för gammalmodig och därför inte gillar för mycket mönster & färger mm.

    SvaraRadera
  2. Hej igen, kul att någon testar lite olika strumpbyxor tycker jag. Det finns ju så mycket vackert!

    SvaraRadera
  3. LM: Trevligt att höra att man inte är bortglömd! ;) Jo, nog kan det vara så att vissa plagg passar en viss ålder bäst. Samtidigt tycker jag att man kan ta det med en klackspark, huvudsaken är ju att man själv trivs i det. Det återstår väl att se om jag kommer att åldras med värdighet eller om jag kommer att se ut som någon som låtsas vara en tonåring i framtiden. :D

    Strumpbyxverkstan: Det finns mycket vackert och mycket roligt. Skulle tro att det finns strumpor för varje personlighet och sinnesstämning. ;)

    SvaraRadera
  4. Självklart ska man ha de kläder man trivs i. Jag tror säkert att du kommer att åldras med värdighet. Jag menade inget illa eller elakt med det jag skrev angående att jag upplevde de färgstänkta strumporna passade barn mer än vuxna. Det är så jag upplever det jag ser. Jag hoppas att du inte tog illa upp. I så fall ber jag om förlåtelse.

    SvaraRadera
  5. LM: Nej, jag tog inte illa upp! Jag försökte vara lite skämtsam, då jag fick upp bilder i mitt eget huvud på damer (som man ibland kan se) som klär lite väl ungt för sin ålder. Jag tänker då på magtröjor och dylikt.. :)

    SvaraRadera
  6. Jag förstår och jag kan hålla med dig.

    SvaraRadera