måndag 29 maj 2017

400

Trot eller ej, men det här är inlägg 400 på bloggen. Höfthållarstrumpor med söm känns festligt för mig, så det blir passande för inlägget. Att strumporna dessutom är turkosa gör mig extra glad, då det är min favoritnyans av färgen blå.


Det är Kiss Me Deadly som är märket, och ingen denier är angiven på förpackningen. 15 - 20 känns rimligt, det är tunnare strumpor men färgen framträder väl.
De har svart fotförstärkning som övergår i en taggig häl till själva sömmen, som avslutas upptill med en bred svart strumpkant, vilken är tålig för att hålla höfthållarens spännen.


Jag har haft strumporna i min ägo några år, och de finns inte till salu (just nu?) på märkets hemsida. 10 £ är i alla fall var märkets strumpor brukar kosta. Det känns inte alldeles för dyrt, för trots att strumporna är tunna så är tyget inte alltför känsligt. Används de bara med lite sunt förnuft så kan de hålla länge! Fotförstärkningen hjälper till för hållbarheten också.


Höfthållarstrumpor är inte plagget som kommer till så stor användning för mig, men varje gång jag bär strumpor så slås jag av att jag borde göra det oftare. Man känner sig onekligen elegantare än vanligt, även när det inte syns utanpå. Och söm gör allt än mer speciellt..
Hoppas att jag kan inspirera någon!


In English: Hopla! This is my 400th blog post here - let's celebrate with turquoise stockings with black seams from Kiss Me Deadly. Spice up your outfit with some extra elegance!

4 kommentarer:

 1. Grattis Grattis =D =D

  SvaraRadera
 2. Grattis med innlegg nr.400:) :)
  Strømpene har ei fin farge, som passer antrekket du har på deg, i mine øyne da;) Men kontrasten kommer virkelig fram når du snur deg:D :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, det blev lite extra liv i bilderna när den soliga vårdagen visade sig vara blåsig. :)

   Radera