fredag 19 juni 2015

Veines et Artères

Midsommar till trots, jag är inte fullt så traditionell som förra inlägget. Inga blommerier alltså, utan något som säkert är en vattendelare. Fult för en del, men å andra sidan var det för första gången någonsin som en tjej kom springandes efter mig och frågade var jag köpt strumpbyxorna.
Låt mig presentera: Veines et Artères!


Ja, det är Les Queues de Sardines som har gjort det igen. Strumpbyxan tillhör deras klassiker och är omtryckt. Vet inte vilket år de ursprungligen gjordes, men det var innan jag upptäckte märket. Priset ligger som normalt på 45 €.


Tyget är 70 denier tjockt, och det passar ypperligt för kyliga dagar under årstiden då man hellre vill bära hudfärgat än svart. Som idag alltså..
Strumpbyxan är hållbar och känns skön på, dock så behöver man justera den lite emellanåt.


Skönhet kan vara samtidigt vara fult, och det avspeglas verkligen i det här plagget. Det är nog det som får mitt hjärta att bulta lite extra för det.


In English: From Les Queues de Sardines' classic range: Veines et Artères. Beauty can be ugly!

7 kommentarer:

 1. Jag vet inte vad jag tycker om strumporna i detta inlägget. Det jag tittade mest på var att det var soligt på bilderna. Var hittade du solen denna regniga midsommar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bilderna är ju tagna vid ett annat tillfälle.

   Radera
  2. Jag anade att det var på så.

   Radera
 2. Jeg undres først på hva det var som kom opp på skjermen min...men skjønte etter hvert at det var jo dine ben, i ei strømpebukse som såg mer skummel ut enn den egentlig var :P
  Den er jo fin, men samtidig litt spesiell kanskje;) Hehe
  Er det noe sted nordover langs E4 du ville anbefale jeg stikker innom og titter etter strømpebukser/strømper? :)) Om du har noe kjennskap til stedene der da;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite speciella, jo. :)
   Hurf, nä jag kan nog inte komma på något ställe att rekommendera. Fysiska butiker med bra strumputbud är ganska sällsynt, om det inte är något i storstäderna, och jag handlar mest över nätet. Fast jag har inte shoppat speciellt mycket det senaste året pga mängderna jag redan har hemma. Men ibland kan man ha tur om man hittar en underklädesbutik som även har strumpsortiment, men det är väl lite sådär med det..

   Radera