onsdag 6 augusti 2014

ICA i hagrutan

Dagens strumpbyxor presenteras tillsammans med en ponny! Ponnyn var dock mer intresserad av min burk med folköl än nylonplagget, vilket är inhandlat på ICA. Ja, eftersom en av vinterns favoriter hittades i mataffären så blev jag givetvis nyfiken på hur en tunnare basstrumpa var kvalitetsmässigt.Jag hittade "20 den reinforced matt soles" (verkar även gå under namnet Napoli) på utförsäljning för 19 kr. Den finns i dubbelstorlekar och min valda färg heter Soft Beige. Vilket.. är en skitful färg! Åtminstone sommartid i skugga. Benen ser ju helt kritvita ut. Ligger solen på så blir det betydligt bättre, men att bära strumpbyxor som förfular benen så fort man befinner sig i skuggan drar ju ned känslan betydligt.


Passformen är däremot helt okej och stretchen är oväntat god. Jag vet att närbilderna på tygen inte liknar varandra, men känslan påminner om den jag fick av en annan riktigt billig strumpbyxa förra sommaren.


Ovanligt nog så är det här en strumpbyxa med en rejäl fotförstärkning, den går från tår via fotsulor till långt över hälen. Det ger onekligen ett pluspoäng för hållbarheten. Maskan fick jag istället på benet någon gång under dag 2 med dem. Lite nagellack höll ihop och jag skulle säkert ha kunnat använda dem några dagar till, men fick nog efter dag 3 just p g a färgen. Annars får jag väl säga att det var en okej strumpbyxa kvalitetsmässigt till priset av en 20-lapp. Dock så tycks förpackningarna ha gjorts om, och jag är osäker på vad normalpriset är.


In English: Found this pair of tights at the supermarket. Ok quality for the price (look at the reinforced foot!) but the colour made my legs so ugly..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar