lördag 31 maj 2014

Spräckligt

Uj, kanske ska lägga in något i maj månad också. Här är ett par strumpbyxor med rutigt mönster som jag inte är så förtjust i faktiskt - jag tycker att det ser lite ut som om man har utslag på benen. Fast det som irriterar mig egentligen är nog att plagget har en ordentlig byxdel, inte vad jag är förtjust i som bekant. Däremot har jag fått komplimang för dessa av väninnor, så det kanske inte är så illa ändå.
De har funnits i samlingen sedan Hedenhös och jag minns därav inte vilket märket kan vara. Deniertalet kan inte vara högre än 30.


In English: A pair of old tights that I'm not so fond of - in my eyes my legs look like they've got some skin disorder, haha.

4 kommentarer:

 1. Svart e alltid snyggt : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkar till det mesta i alla fall!

   Radera
 2. Trodde først det var en, som kanskje kalles "polka dot". Men når jeg klikka på bildet for å se bedre på deg, oppdaga jeg at den hadde noe mer mønster som jeg ikke har sett før på slike strømpebukser.
  Men den er fin;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo precis, rutorna är så luddiga i kanterna att man tror det är nån slags prickar.. och det är väl det som gör mig lite gnällig, just otydligheten.

   Radera