lördag 15 februari 2014

Becky

Jag funderade på att lägga upp strumpor som kändes romantiska igår på Alla Hjärtans dag, men jag kom inte längre än att tanken formades innan jag behövde gå hemifrån. Men ni kan säkert stå ut med temat en dag efteråt.
Vad kan vara mer romantiskt i strumpväg än att bära utsökta exemplar från Trasparenzes kollektioner? Inte mycket, för mig. Becky från vår/sommar-kollektionen 2011 är ett prima exempel på ett sådant utsökt par.


Det börjar med en mönstrad söm som går uppåt på en hudfärgad botten, vilken ska vara stickad i 15 denier-tyg om jag har rätt för mig. Sedan blommar mönstret ut i varsin rad runtom låren.


Och från låren så fortsätter sömmen, fast på fler ställen, så att det ser ut som om det är ett par höfthållarstrumpor med söm. Genialt!
Det är strumpbyxor som denna som gör att Trasparenze är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till benplagg som är sensuella och eleganta - och som får mig att spinna som en nöjd katt.

Becky känns på något sätt som väldigt barockinspirerat och därför blev strumpbyxan det självklara valet för mig när jag skulle besöka slottet i Versailles. Nedan kommer en "actionbild" från slottet och jag vill passa på att vinka till den nöjda farbrorn på bild, som ser lika nöjd ut som jag kände mig själv. :)
Och ja, jag vet såklart att ett par skor med klack hade varit allra snyggast till både strumpbyxa och klänning, men en heldag med 6 h promenerande enbart i slotten och parken krävde bekväma skor. Kan säga att fötterna var trötta nog efteråt!


In English: The day after Valentine's Day, what could be more romantic than Becky tights from Trasparenze? They look like baroque inspired, and therefor were the chosen ones to wear when I visited the Palace of Versailles. I really love the beautiful details!

11 kommentarer:

 1. Riktigt snygga lillstrumpa ; )

  SvaraRadera
 2. Riktigt fin klänning eller kjol du har också var kan man hitta en sån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte den från ASOS ungefär vid årsskiftet 2012/2013. Blev helt såld på den själv när jag såg den.

   Radera
 3. "Satan i gatan" vad snygga strumpor, och kjolen/klänningen gick inte av för hackor den heller..
  Riktigt snyggt med andra ord!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt så snyggt att jag använde en bild ("kuddbilden") som skrivbordsbakgrund -hoppas det "känns" ok för dig, - annars kommentera som Nej! , så tar jag bort den igen.
   (med tanke på annat fåneri som förekommit på din ypperliga blogg)
   "Keep beauty alive"... :)

   Radera
  2. Tack så mycket!
   Ha du den som skrivbordsbild, det är ju onekligen en komplimang om något. :D

   Radera
 4. Dette er jo slik strømpebukse må studeres nærmere, om en skjørtekant skulle gli litt oppover:D
  Er det strømper, eller er det strømpebukse?? For man kan jo ikke gå bort og se nærmere etter heller, bare nyte synet og fundere litt på hva det er, om det ikke kommer til syne resten over den øvre blondekanten;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, den kanske ställer till huvudbry för betraktaren.. ;)

   Radera