torsdag 14 november 2013

Det var det här med inriktning på bloggen...

Idag tänkte jag uppdatera bloggen, då jag efter en tid på resande fot samt lite oinspiration, hade tid och inspiration. När jag nu loggade in möttes jag av en ström kommentarer, vilka nästan alla går att ses på bilden nedan.
Jag har tagit upp det här flera gånger innan, men uppenbarligen tvingas jag göra det igen:

Det här är ingen fetishblogg och det kommer aldrig att bli det.
Blir du sexuellt upphetsad av nylonstrumpor, fötter eller whatever - kul för dig. Jag är dock helt ointresserad av att upplysas om detta sexuella intresse.
Känner du dig så upphetsad av bilderna på denna bloggen - som verkligen är harmlös och safe for work och även safe for mama - att du fantiserar om att slicka på mina fötter samtidigt som du runkar åt fantasin, ja, kul för dig. Det är inget du behöver meddela mig om.
Vill du bara runka så föreslår jag att du söker dig till bloggar med fetishprägel eller helt enkelt ser en porrfilm. Vill du ta kontakt med tjejer så föreslår jag att du söker dig till ett kontaktforum med sexuell prägel.
En massa flåsiga, "anonyma", kommentarer tar jag inte som en komplimang. Det är bara ett jävligt ohyfsat beteende.

Vi får se när jag får lust att blogga igen. Nu känner jag mest bara avsmak över att vissa personer tycker att det är fritt fram med sexuella förslag för att det är på Internet.
Hej så länge.


19 kommentarer:

 1. Så jkla tragiskt bara.. att folk håller på..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om vi byter ut till detta exempel: män i sneakers är det hetaste som finns enligt mig, och till följd av detta börjar jag följa sneakersbloggar gjorda av män med stor entusiasm.
   Skulle jag börja kommentera dessa sneakersbloggar med saker som "åååh, du är så jävla sexig i dina sneakers, jag blir så kåt, jag vill slicka dina lurviga fötter från tå till häl och sen borr ned näsan i dina svettiga strumpor"? Alltså, WTF, nä.

   Radera
  2. Men snälla du ge dej inte för de finns å kommer alltid finnas såna idioter utan fortsätt i stället o låt oss andra som tycker om att läsa dina bloggar vinna i stället och bara bortse från dessa idioter mvh R.b

   Radera
  3. Ja nä, i dagsläget är jag inte sugen på att lägga ned. Blev bara jävligt tjurig att mötas av det där, när det kliade i fingrarna att uppdatera efter semestern. Nu tror jag väl att jag har tjurat klart..

   Radera
  4. Låter bra de : )

   R.b

   Radera
 2. Det var tråkigt att läsa din blogg idag. Jag hoppas att du kommer att blogga snart igen. Jag tycker om att läsa din blogg om olika strumpbyxor. Du har visat många som jag vill köpa, men som har varit en aning för dyra för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tråkigt att folk tycks sakna hyfs bara för att det utspelas på internet. En bra tumregel, tycker jag är, att fråga sig om det man skriver är något man skulle kunna säga till en främmande person på gatan.
   Saker som "wow, vilka läckra strumpbyxor!" - ja, det skulle man definitivt kunna säga.
   "Jag vill slicka upp din fotsvett" - nej, sånt säger man inte till främmande tjejer om man inte är helt ur led i huvudet.

   Radera
 3. ja, fyfan vad trist. Förstår din reaktion full ut, så hade jag också reagerat, och lagt ner bloggen. Tror jag. Alla har tyvärr inte lärt sig vanligt hyfs och folkvett. Trist! Tack för en mycket trevlig och välgjord blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte för att jag är så blåögd att jag inte tror att en stor del av läsarna till bloggen har en lite annan relation till strumpor än vad jag har - men det är helt okej. Uppenbarligen har ju i princip alla haft vett att bete sig och låtit bli att skriva saker som bättre hade platsat i ett mejl på typ Knullkontakt e d.
   Lägga ned bloggen är jag inte så sugen på, men jag kanske får göra något annat, typ stänga av kommentarerna eller sätta in funktionen att jag måste moderera dem innan publicering. Lite trist bara att göra det när jag haft bloggen i över 3 år och kunna låta den "sköta sig själv".
   Tack för den vänliga kommentaren iaf! :)

   Radera
  2. Bara en tanke.. Dessa taktlösa personer.. tror du inte det kommer att eskalera i en massa mer personliga "fånerier" då det som skrives blir mer riktat direkt till dig, utan insyn från andra bloggbesökare, typ förslag mm. Jag tycker isåfall att det vore bättre om du stängde ner kommentars funktionen. - Om det inte finns en lösning där du kan gallra/godkänna följare. Då tror jag att dessa alkohol-stinkande kommentarer decimeras rejält.

   Radera
  3. Ah, det är ju förvisso sant. Jag kan ju stänga ned kommentarerna här och sköta kommunikationen på facebook-sidan förståss. Får klura lite på det.
   Fast om inte runkpellen hade en riktigt lång bakfylla så var inte de där kommentarerna så värst alkoholstinkande. Alla är gjorda på kontorstid, på förmiddagen. Understimulans på jobbet månne? :)

   Radera
 4. Hej!
  Så tråkigt att höra men tyvärr nog också en risk som kommer med ett så för många erotiskt laddat plagg.
  Jag förstår att du vill kunna beskriva dina upplevelser om strumpor som plagg och då göra det för alla som vill läsa om det. Men varför inte skapa en privat facebooksida och bjuda in dem som verkligen vill dela dina känslor och upplevelser
  Wolfordman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppenbarligen var jag år 2010 när bloggen föddes inte helt medveten om att plagget var så pass laddat för "så många" - jag trodde väl helt enkelt att fötter/strumpor/osv var en mindre förekommande fetish än vad jag tror nu.
   Jag ser ju bloggen som en accessoar-blogg, eftersom det är så mitt eget strumpintresse blommade ut. Jag älskar accessoarer då de är ett sätt att leka ut en till stora delar svart garderob, men strumpor är ju definitivt det som jag har mest av och som hjärtat bankar starkast för.

   Men det är ändå lite lustigt.. Det finns väl gott om män som tycker att välmanikyrerade kvinnohänder är otroligt erotiskt laddade, tänker jag, men har jag aldrig hört talas om att tjejer som har nagelbloggar får "stå ut med" liknande kommentarer, eller trafik från porrsajter. Till exempel.

   Jag har faktiskt en facebooksida till bloggen, vilken är länkad i sidokolumnen på bloggen. Men den fungerar inte till nåt annat än att visa senaste uppdateringar för tillfället, eftersom det ändå inte är några facebook-användare som gillar sidan.

   Men intressant idé. Har dock hittills tyckt att en blogg varit ett bra medium. Jag tänker att dels så har alla människor facebook, och en privat sida skulle kanske bli lite för mycket samtal..? Jag vet inte, har känts rätt gött hittills att lägga upp inlägg när jag har lust och svara på lite kommentarer.
   Ett problem till med fb skulle ju bli att alla "läsare" genast skulle bli icke-anonyma (om de nu inte har fejknamn förståss) för mig och beroende på inställning, för varandra. Det kanske alla inte skulle vara helt bekväma med. Jag tänker speciellt på de läsare som läser här just för att det är ett erotiskt laddat plagg (men låter bli att antasta mig såsom mannen i inlägget.. som lustigt nog inte ens har stake nog att bemöta detta!) och sexuella preferenser är kanske inte man vill skylta med på fb. Vad vet jag.. hm.
   Tack för idéen iaf!

   Radera
 5. Hej !
  Tråkigt att idioter hittat din blogg. Tyvärr funkar det ofta så i socialt media. Det går ett tag och sedan brakar det loss med sexanspelingar, talanglösa kommentarer och i värsta fall även hot.
  Vet inte vad som är värst, att känna att man måste stänga bloggen eller att man tvingas stå ut med idioter som aldrig kommer att sluta.
  Det finns en bra "formel" för Internet;

  "Normal Person+Anonymity+Audience=Shitheads"

  Vilken åtgärd du än väljer gällande bloggen, så respekterar vi det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väl det värsta med Internet - att muppar går loss. I verkliga livet så slipper man ju oftast veta om vilka idioter som vandrar omkring..
   Eller ja, kanske inte. Men idioterna kan ju lättare "släppa loss" när de är anonyma.

   Radera
 6. Håller med föregående talan så jag hoppas verkligen att du inte ger upp för ett fåtal idioter håller på utan att du fortsätter blogga mvh från en som följer din blogg med stort intresse : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det trista är ju att man blir på så dåligt humör att man blir osugen på att blogga, även fastän det bara är en ouppfostrad snubbe som håller på.
   Tack för orden iaf! :)

   Radera
 7. Er innom og leser litt med ujevne mellomrom, men når jeg nå kom inn på bloggen var det ikke så veldig gøy:/
  Leit at noen har klart å ødelegge for deg med sine noe, slibrige kommentarer!
  Men håper du komme i gang igjen, og kanskje får stengt de useriøse ute fra bloggen....men kanskje ikke er lett å få gjort noe med.
  Klem fra meg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad ska man säga.. Det är konstigt (eller kanske inte..) att han inte har stake nog att be om ursäkt alternativt försvara sina handlingar (om han nu tycker han gjort rätt) när jag skällt ut honom. Patetiskt att först sitta och spamma loss med sin onanifantasier och sedan inte ens kunna stå för det..
   Tack för peppen! :)

   Radera