torsdag 17 oktober 2013

Kylling

Den härliga lystern på dessa knallorangea strumpbyxor tilltalade mig, samt att priset var nedsatt till 50 kr istället för 110. Detta medförde att jag helt glömt bort att jag redan har ett par från samma Wera-serie i mossgrönt. För lika mycket som det 50 denier-stickade tyget är mjukt med sin extra andel lycra, lika besvärligt är det. Tighta kjolar och klänningar glider automatiskt uppåt tack vare det bra "glidet" på strumpytan och det är ett evigt dragande i kjolfållen, och ja, även denna strumpbyxan korvar sig.
Färgen är jättesnygg såhär i hösttider och en härlig färgklick i omgivningarna utomhus, men jag ska försöka komma ihåg att inte köpa de glansiga Wera-strumpbyxorna igen. I en värld full av färgade strumpor behöver jag ju inte välja de som är irriterande att bära..


In English: Orange 50 denier tights from Åhléns with great lustre. But just as the colour is perfect for fall, just as irritating they're to wear. Skirts go up when they meet the textile and the legs of the tights are too long. I have to adjust the clothing all day long..

4 kommentarer:

 1. Läcker färg!
  Skönt att du är tillbaka med bloggandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, färgen är det inget fel på!
   Ibland saknar man lust att blogga och sen går dagarna väldigt snabbt..

   Radera
 2. Ls det va snö på taken när jag vaknade! Kul att nått livar upp ;-)

  SvaraRadera