fredag 21 september 2012

Pretty Polly Gloss Tights

Nu blir det en snarlik produkt med ett snarlikt namn till Pretty Polly-strumpbyxan jag testade tidigare i sommar. Båda är gjorda av 10 denier garn och båda är glansiga. Enda skillnaden i namnet på produkten är att den förra hade "Nylon" i namnet (och materialet) och dagens strumpbyxa heter Gloss Tights rätt och slätt. Men det är även nylon i denna strumpbyxa, faktiskt en högre andel (88 % jämfört med 86 %) än i Nylons Gloss Tights. Förvirrande?
Ja, faktiskt. Det blir inte lättare av att båda strumporna har tåförstärkning samt byxdel. Byxdelen är mer "normalt" designad - d v s inte direkt alls - jämfört med den förras. Istället för enkla storlekar har inläggets strumpbyxa två stycken dubbelstorlekar, S/M och M/L, och en XL.


Färgen Nude klär mig som synes utmärkt. Skulle "lika gärna" kunnat ha varit barbent. Nu blev det inget glossigt på bilden dock i brist på solsken, men det kommer en mer glimrande bild längst ned i inlägget.

Nästintill identiska fakta om de båda PP-strumporna, hur var det är bära dessa då? Ja, det var väl en snarlik känsla kan jag tycka! Sitter på plats och materialet är behagligt.
Till skillnad från Nylons Gloss Tights fick dessa inte fick ojämnheter på ytan efter tvätt.


Strumpbyxan höll i 3 dagar. Då priset ligger på låga 2,75 £ så tycker jag att det är ett fynd för ett så lågt deniertal som 10. Sedan finns det tunna strumpbyxor som jag föredrar att bära för att de känna ännu bättre på eller är ännu tjusigare, men jag tycker att det här är en väldigt bra strumpa för sitt pris!


In English:  Nude coloured Pretty Polly Gloss Tights in 10 denier. Not so much difference in quality from PP Nylons Gloss Tights, but for a cheaper price, 2,75 £ instead of 6 £. Lasted for 3 days and I think this is a good product compared with its price!

5 kommentarer:

 1. På det øverste bildet ser det som du er barbent...men er nok lyset som gjør at det blir slik. Ellers ser den ut for å være nesten litt luksuriøs, etter min mening. Men har ikke erfarng med disse.....

  SvaraRadera
 2. Ja, i mulet väder är man helt barbent. ;)
  Priset är ju nästan gratis, så om du någon gång beställer från UKTights är det bara att lägga till ett par av dessa i beställningen, så får du prova i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var inne på siden til UKTights, og det ser ut for at PP har kommet med mange nye strømpebukser:)
   Må nok bestille noen, samt ei jeg har hatt for mange år siden, Orobu sin "vanite". Den er bare helt super å ha på seg;)

   Radera
 3. Kul med prisvärda strumpbyxor! Sista gången med 10 den för i år? ;) Idag fick det bli 70 den för min del.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag hade faktiskt 13 denier igår och 10 häromdagen. Alla sommarstrumpor som jag gett mig den på att testa under sommaren har ju inte gått sönder.. Känner en viss press. :D
   Men sen är det ju beroende på väder också. Vissa dagar är det snorkallt, så jag börjar vänja mig så smått med att plocka fram lite höstigt..

   Radera