torsdag 31 maj 2018

Infinity

Sommaren står och bankar på dörren med full kraft, så nog är det tid för årets första sommarstrumpbyxa! Infinity 20 från Giulia är som det låter en strumpa i 20 denier. Jag bär nyansen Honey på bilderna.


Den har en matt finish men är en s k silk matte, vilket verkligen känns på tyget. Det är skönt att ha på sig och drar man med handen över tyget så glider handen med lättsamhet. Måste säga att det är en föredömlig textur för matta strumpbyxor!
Tyget är något starkare vid tårna, men du får verkligen närstudera för att se att det finns en tåförstärkning. På förpackningen visas det att den är utan förstärkta tår, men i webshopen talas det om att det finns en osynlig. Strumpbyxan går därmed alldeles utmärkt att använda i sandaletter!


Jag tycker alltså väldigt bra om känslan och bekvämligheten som Infinity 20 ger, hur är det då med hållbarheten? Tyvärr har jag faktiskt kommit av mig i räknandet av antal gånger, men tror att det kan ha varit ca 5 gånger. Rätt ordinär för dylika strumpor alltså, men inte på någon toppnivå. I efterhand kanske jag hade kunnat vara lite mer försiktig och ha räddat plagget för någon ytterligare gång.
För ett pris på 55 kr så är jag dock sugen att köpa nya exemplar, och kanske då också en mörkare nyans för solbrända ben.
Infinity tycks vara en hel kollektion hos Giulia med strumpbyxor i hudfärgat och svart, i deniertalen 8, 15, 40 och 70 förutom dessa. Med andra ord finns det även tunnare att prova nu i sommar..


In English: Summer's knocking on the door! Here is a pair from Giulia's Infinity line, in 20 denier and the shade Honey. They have a silk matte finish and are very pleasant to wear and touch. They also have invisible reinforced toes, so they work fine in sandals. The overall durability seems ordinary, but I'll happily buy them again.


2 kommentarer:

  1. Snyggt !!
    Och du Har jätte vackra ben bara att få se dom är en fröjd!!
    Puss o kram på dig

    SvaraRadera
  2. Ihanat ballerinat :)

    SvaraRadera