måndag 30 april 2018

Irina

Låt oss välkomna våren med blomster! Irina från Cecilia de Rafael kan enklast beskrivas som en spetsstrumpbyxa som är dekorerad med blommor. Definitivt mer goth än vårblommor dock, men i mitt tycke är det en väldigt stilig strumpa som passar utmärkt för en uppklädd kväll. Tillsammans med en svart klänning så känner undertecknad sig nästan löjligt stilig i alla fall.


Baktill så finns det en söm som bidrar till lite extra flärd. Dock så är tårna lite lustigt utformade i samband med sömmen, de är spetsiga. Jag gissar att de flestas mittentår ej är de längsta av tårna, men det är ändå en petitess.


Gällande storleken så upplever jag att min är lagom till längden, men att den nog sitter allra bäst på någon som har lite mer långsmala lår. Dock ser jag nu att på förpackningen så harmonierar inte storlekarna med de som var angivna i webshopen, men.. det är också ett konstigt hopp mellan 3 (M) och 4 (L). Storlek 3 är för de mellan 153 - 160 cm och 50 - 58 kg, storlek 4 för 168 - 178 cm och 66 - 72 kg enligt omslaget. Öh. Det känns som att Tryckfelsnisse kan ha varit framme, för var de mellan de storlekarna ska ta vägen är annars en bra fråga.

Jag fyndade plagget för 8 €, fullpris har varit närmre 20 €. Ser dock att tyvärr verkar bara den minsta storleken finnas i lager för det priset nu. En svensk shop (som jag aldrig handlat hos) har storlek 2 och 3 inne dock, fast för 360 kr.. Och det är väl ändå väl saftigt. Men för petita damer finns det en chans alltså! Jag vill hävda att ni inte kommer att ångra er.


In English: Cecilia de Rafael's Irina tights are totally delicate. Lace bottom together with a flower pattern and back seams. Together with a black dress you feel just stunning! Was a bargain for 8 €. Unfortunately, it seems that only the smallest size's available, but for all petite ladies I highly recommend these tights. 

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att Cecilia de Rafel har snygga strumpor, men jag har aldrig testat det märket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag fyndade just loss på ett gäng från märket i outleten hos shopen du tipsade om en gång!

   Radera
 2. Jättefina!
  Eleganta, vackra, lite sexiga.

  Tack för att du delar dina erfarenheter med oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jo, väldigt bra ord för att beskriva känslan.

   Radera