fredag 18 augusti 2017

Så nära får ingen gå

Med 5 denier så kan det knappast bli mer naket än såhär, om nu kläderna fortfarande ska vara på. Lindex har en sådan strumpbyxa i sortimentet och givetvis var jag tvungen att testa den!


Strumpbyxan finns i två färger, Sun tan och Light skin. Jag valde den sistnämnda och ja, plagget smälter in otroligt väl med min egen hudfärg. Att finishen är semi-matt bidrar också till att det ser riktigt naturligt ut.


Storleken känns väldigt bra och midjan klämmer inte åt. Dock så är det, trots finishen, oväntat bra glid på strumpbyxan. Första dagen så trodde jag att det hade med materialet på mina trosor att göra - då strumpbyxan vandrade nedåt. Men när samma sak händer dag 2 då jag har en kjol med insydd underkjol i lite blankare tyg, och även kjolen börjar vandra, fast uppåt - då får vi nog anta att det har med strumpbyxan själv att göra. Så att ha koll på kjolkanter samt att behöva justera grenen emellanåt rekommenderas!


När tyget är så tunt och det inte finns några tåförstärkningar så förväntar jag mig ingen lång livslängd på plagget. Men jag måste säga att tyget är överraskande starkt ändå. Under andra dagen fick jag en reva under en häl, men det var bara att ful-laga det med lite genomskinligt nagellack och sedan köra på. Det är ingenting som märks om man inte närstuderar benen och jag är nu uppe i 3 dagars användning. Jag tänkte att jag hade fått vara glad om strumpbyxan hållit genom en dag..
För 70 kr så kanske jag inte kan säga att det är prisvärt, men jag tycker ändå att det är en bra produkt. Tyget är starkare än vad jag trodde och det går som sagt att laga eventuella hål. För den som vill testa en riktigt tunn strumpbyxa så tycker jag att det här är ett vettigt val, både till kvaliteten och för att den är lätt att få tag i.


In English: If you're up to try a pair of very thin tights, these 5 denier from Lindex are a good choice. The fabric is stronger than I thought, and since they look very natural on, it's easy to stop ladders with some clear nail polish, and it will still look great. They move a bit during the day though, so make sure to keep an eye on your dress or skirt, and to adjust the tights.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar