torsdag 29 juni 2017

Techno Dots

Two dots are better than one! Techno dots!
Strumpbyxan Tehcno Dots från Bonnie Doon har blivit lite av en favorit för tillfällen då man är sugen på nätstrumpor men ändå inte vill ha samma stil som normalt. Då strumpbyxans mönster också är lite tätare stickat, i 20 denier garn, så passar plagget även under fina vår- och höstdagar.


På en nätbotten har vi prickar som bildar cirklar och sedan blir det yttre cirklar på det, vilket också ser ut som att det "strålar" ut från cirklarna. Solstrålar, galaxer, fyrverkerier eller helt enkelt discoljus - om man vill tolka mönstret på något vis är det fyra alternativ. Det är i alla fall ett väldigt levande mönster!


Strumpbyxan är tåförstärkt. Lustigt nog är det just där som jag fått ett hål vid ett av de första användningstillfällena, men efter lite snabblagning med nagellack så har det inte utvidgats. Generellt så känns tyget tåligt.
Storleken sitter bra på mig och ja, som helhet är det ett trivsamt plagg. Jag betalade drygt 100 kr för strumpbyxan. Den säljs inte längre i webshopen jag handlade från, men en googling ger träffar på bland annat Ebay. Så om ni är sugna är det inte omöjligt att komma över ett eget par.


In English: A lively dot pattern on a net base, that's Techno Dots from Bonnie Doon. 20 denier and suitable for both summer and warmer spring and autumn days. These tights are among my favourites right now.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar