måndag 26 juni 2017

Giulia says relax

Sorry Lorry! Det var inte min mening att fira 400 inlägg med att lägga ned bloggen. Däremot så har det varit full rulle de senaste månaderna och bloggen har blivit extra lidande.
Jag lade i alla fall nyligen in en beställning på en drös med strumpbyxor för sommarbruk, och däribland fanns strumpbyxan Relax 50 från Giulia, vilken ska ge ett fördelat medium-stöd. Jag var lite oroad att nyansen Daino skulle vara alldeles för mörk efter hur den markerades på webshopen, men i verkligheten var det en ganska ljus och smickrande nyans.


För att vara 50 denier så är strumpbyxan väldigt tunn och ter sig mer som en som skulle säljas som "20 denier" i affären. Benen var något för långa för mig, och det kan vara anledningen till att jag inte direkt upplevde någon support. De var absolut sköna att bära, men tyget gav snarare känslan av en lätt massage än att faktiskt stödja benen under dagen.
De har en nästintill osynlig tåförstärkning samt en byxdel som är helt okej. Dock så hade jag otur med plagget. Dag 2 fick jag hål nere vid ena foten p g a en småsten, vilket är lätt hänt, men gång 3 fick jag en reva längs med låret.
En ganska kort livslängd samt att de inte gav det jag förväntade mig i form av stöd gör att jag sätter ett "mja" i betyg. Då de kostar knappt 50 kr så kan det vara värt att prova, om du är nyfiken på om du har bättre tur än jag. Men jag provar vidare..


In English: It wasn't my purpose to disappear after 400 blog posts, but the last months has been quite busy! During the time I've tried some new tights, and one of them are Relax 50 from Giulia. They look more like the average 20 denier than 50, and are supposed to give a medium support. On me it felt more like a light massage, and that together with that I unluckily got holes day 2 and 3, makes that I probably won't buy them again. At least not for the supporting purpose.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar