lördag 25 mars 2017

Meowcultist

De här strumpbyxorna hittade jag när jag "snubblade" över shopen Nuclear Holocats på webben. (hur man nu kan snubbla när man sitter still i en stol hemma framför datorn..) Den tjeckiska nätbutiken säljer diverse saker med anknytning till populärkultur och katter, och har även några par strumpbyxor till salu. Det här är Meowcultist i guldtryck på 60 denier tyg, som dock känns mer som 40.

Strumpbyxan kostar 11 € men är tyvärr inte av den bästa kvaliteten, eftersom jag lyckats få något hål redan vid andra användningen. Det går dock att dölja med kläder, så ett tag till ska jag nog kunna använda den.
Annars rekommenderar jag Nuclear Holocats sortiment av kaffemuggar, jag har den kanske bästa muggen någonsin, med Twin Peaks-motiv, därifrån. De har inte den på hemsidan just nu, men ni får se bild på både strumpbyxa och mugg!
En del av pengarna som kommer in av försäljningen går för övrigt till lokala katthem, så lite extra feel good!





In English: Meowcultist tights (and an awesome Agent Copurr coffee mug!) from Nuclear Holocats. Unfortunately, the quality of the tights isn't the best, but the design is cool and some of the profit goes to local cat shelters in the Czech republic!

2 kommentarer:

 1. Den var stilig med trykket av katten rett over kneet;)
  Når bildet er lite, så ser strømpebuksa fin ut, men ser på det i større format ser den ikke så fin ut:) Men er den behagelig å bruke veier jo det opp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomen precis. Det var främst kaffemuggen jag var ute efter, så att de hade en strumpbyxa blev en kul extragrej.

   Radera