tisdag 31 januari 2017

Ärtig

Tiden går ju sjukt fort i flera avseenden! Inte nog med att januari strax är över, så inser jag att syskonet till dagens strumpbyxa visades upp för hela 2 år sedan. Hick! Bättre sent än aldrig för den andra i paret.. Men också synd för att denna garanterat inte går att få tag i längre.


Piggelint ärtgrön - en nyans som inte skäms för sig! Ja, det är en en grön färg som trots detta ändå känns rätt klädsam? Jag blir i alla fall på glatt humör av den, och rimligen kan jag väl inte vara ensam..

Jag berömde kvaliteten på det andra paret strumpbyxor som var i duo-packet från Lindex linje Holly & Whyte, och det är precis samma sak här. Strumpbyxorna är stadiga och perfekt tjocka med sina 60 denier, mjuka och stretchiga. Nu vet jag inte om de har gjort fler strumpor inom den linjen, men om, så vore det rena drömmen om de andra är i den här kvaliteten.
En liten rolig detalj här är att tårna går i marinblått. Me like!


In English: Peas will make you happy! It's been 2 years since I showed a pair of white tight with dots from Lindex' Holly & Whyte label, which came in a double pack. And here's the other pair. I wish they could make more tights like these, because the quality is outstanding for a short amount of money. 

6 kommentarer:

 1. Strømpebuksa ser jo veldig behagelig ut, og det som er litt gøy er jo at den synes utrolig godt i utelys;) Den er ikke så "knæsj" inne, men det beror nok på hvordan lyset treffer:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var överraskande knallig utomhus, och då är ändå bilden tagen i mulet väder!

   Radera
 2. Snyggt med dom mörka detaljerna vid tårna. Strumpor som gör sig bättre utan skor.
  H//HU

  SvaraRadera
 3. Underbar färg. Dock hade det varit snyggast om det vore samma färg ner på tådelen oxå.
  Jag älskar grönt, vilket ni trogna besökare säkert vet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet vi allt! :)
   Och ja, en så härlig färg!

   Radera