tisdag 20 september 2016

Live what you love

Alltså vilken härlig (och något svettig) förlängd sommar vi fick!
Här är ett par 10 denier tunna strumpbyxor från Falke som har suttit som en smäck i solen - med söm baktill där texten "Live what you love" snirklar sig fram. Passar rätt bra i semesterfirartider, eller bara för att det har varit så vackert ute. :)


Som synes så går sömmen upp från en hälförstärkning, men det är det enda som är förstärkt på strumpbyxan. Undertill är fotsulan naturell och likaså framme vid tårna, och det kan därför vara läge att vara lite försiktig.


Jag bär färgen Powder/Black här. Tyvärr vet jag inte om det finns någon annan färgvariant, men jag tror att även den med några nyanser mörkare hud än min skulle kunna bära plagget utan att det ser alltför udda ut.
Storleken S/M ska motsvara en skandinavisk 38 - 40, och det tycker jag stämmer. Strumpbyxan är följsam och sitter på plats, och den halvglansiga finishen ger ett bra intryck.


Rekommenderat pris ligger på 20 € eller 20 £, beroende på var man nu befinner sig. Jag köpte den i butik, men hittar den på nätet i en shop som jag inte kände till sedan innan, men även på Amazon och Ebay. Med tanke på prislappen så är det en lite lyxigare strumpbyxa, men så får man också lite klassisk elegans för pengarna.


In English: Enjoying life a little bit extra? Why not wear "Live what you love" tights from Falke to those moments? 10 denier and a classic elegant look with written seams.

5 kommentarer:

 1. Snygga ben i snygga strumpor .

  SvaraRadera
 2. Jätte snyggt du klär verkiligen i det,
  Skorna klänningen och dom vackra strumporna väldigt snyggt.
  Alla dina bilder är fina men dom här tillhör toppen skulle kunna vara men i en kläd katalog typ.
  //hu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj, oj!
   Iofs blev jag väldigt nöjd med kombinationen själv, men man tackar!

   Radera
 3. läckra nylonstrumpor

  SvaraRadera