måndag 8 augusti 2016

Vamos a la Playa

Nog finns det väl chanser kvar till att bibehålla den lilla solbrännan man fått under sommaren? Strumporna i dagens inlägg har nämligen den perfekta nyansen, Playa, för en blekfis i sommarton. Namnet på själva strumporna, som hålls uppe med höfthållare, är Sara och kommer ifrån Trasparenzes bassortiment. Ibland har jag känslan av att jag bara visar upp plagg som är utgångna, men de här bör vara lätta att beställa! ;)


Denierantalet är 20, och de är alltså något tjockare för att vara tunna strumpor. Men jag tycker att benen lyser genom på ett naturligt sätt och dessutom så känns kvaliteten eccellente, vilket förvisso är vad jag förväntar mig från märket. 
Jag har burit dem 4 gånger vid skrivande tillfälle och tittar jag på strumporna så är de fortfarande i mycket gott skick. Jag har inte testat dem extremt men inte heller varit överdrivet aktsam - aktiviteter med strumporna på har varit saker som cykelutflykter och promenader.


Som synes finns en tåförstärkning vilket bidrar till livslängden. Problemet med att ha hål på nylonstrumporna trots att tånaglarna är välfilade in absurdum bör alltså inte dyka upp här..
Strumpkanten är enkel och avsaknaden av spets underlättar när spännena ska knäppas på. Under kanten finns dock en en slags övergång mellan kant och det vanliga tyget, där märkets logotyp är broderat. Det ger en elegant touch, trots att strumpan i sig är enkel till utseendet.


Strumpan går att få i 4 storlekar och ett gäng hudfärgade toner, två vita nyanser samt marinblå och svart. Ser även att det ska finnas en röd variant i en webshop. Priset ligger från 5,5 € i Trasparenzes egen shop till 8 - 10 € i andra nätbutiker. 
Är du ute efter en enkel höfthållarstrumpa så är den i alla fall väl värd att spana in.


In English: 20 denier stockings from Trasparenze, called "Sara" in the shade Playa. It's a good sunkissed colour and these stockings look simple, suitable for every kind of use, and have good quality. 

5 kommentarer:

 1. Dessa strumpor ser jätte fina ut. Jag gillade den lite solbruna nyansen och att det ser ut som om dem är lite halvglansiga. Hade det varit strumpbyxor hade jag köpt dem direkt, men jag är inte förtjust i höft hållare mm. Dock tycker jag att det är ursnyggt, läckert & klassisk stil på andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trasparenze har som tur är andra godbitar att upptäcka i classic-sortimentet. ;)
   Nä, höfthållare blir det inte så ofta.. Men det känns onekligen lite speciellt när det väl blir!

   Radera
 2. En liten fråga, jag ser att du har en tatuering på fötterna vad är det??
  //Hu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara att kika på andra inlägg med hudfärgade strumpor, de syns bättre på andra foton. :)

   Radera
 3. snygg å läcker nylonklädd bild med strumpeband på

  SvaraRadera