lördag 23 juli 2016

Arline

Trogna läsare av bloggen känner säkert till att jag inte är något större fan av svarta strumpbyxor sommartid. Bor man i mörka norr så finns det många månader om året att bejaka mörkret och om min inre goth (eller vädret helt enkelt inte är somrigt nog) kräver svart så försöker jag att lätta upp det genom att antingen bära nätstrumpor eller en mönstrad strumpbyxa.
Strumpbyxan Arline från Oroblu är ett sådant plagg som passar bra för den varmare årstiden med sina 20 denier.


Ett geometriskt mönster och sedan raka linjer som följer benlinjen på både in- och utsida - ett mönster som knappast kan förarga någon och samtidigt gör plagget oerhört mycket piggare.
Jag brukar vara nöjd med märkets passform och kvalitet och den här strumpbyxan sällar sig till det gänget. Såklart, som med alla tunnare strumpor får man vara försiktig. Jag har fått något mindre hål p g a klantighet, men det har gått att laga med nagellack och sitter på ett ej synligt ställe. Strumpbyxan har använts ca 5 gånger och bör hålla några till.
Jag har tyvärr lyckats missa att skriva upp priset, men då jag köpte strumpbyxan förra våren så är det möjligt att den inte saluförs längre.


In English: Arline tights from Oroblu, with geometric pattern and 20 denier. For summer goth days!


4 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka och skriver på din blogg igen. Jag hoppas att semestern varit bra.
  Jag tycker att svarta strumpbyxor är snyggt, enkelt & elegant. Är det dessutom mönster på så blir det snyggare, prickar är inte klassat som mönster. Med andra ord så gillar jag dessa svarta som du visar i detta blogg inlägget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, semestern var utmärkt. Väl tillbaka i ekorrhjulet igen så känns det som att semestern var lååångt tillbaka i tiden, vilket ju inte är fallet. Men det är väl kanske så för de flesta. ;)
   Haha, prickar går som mönstrat för mig, men det är ju ganska diskret..
   Jo, mönstret på de här var ganska kul!

   Radera
 2. Snyggt mönster och svarta nylon strumpor med eller utan mönster är alltid snyggt.
  H//HU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes! Idag är det tyvärr sista dagen jag har dessa, då jag har slitit ut dem sedan förra sommaren.. :/

   Radera