tisdag 16 februari 2016

Honey Bunny

Trots att det börjar bli ljusare så finns det gott om kalla dagar kvar. Idag kan jag erbjuda ett par väldigt söta tjockstrumpor som inspiration.


Strumpbyxan heter Rabbit in Realism och kommer ifrån Tabbisocks. Märket grundandes av två amerikanskor med japanskt ursprung. Tabbisocks strumpor designas i USA och tillverkas i japanska Nara, som har en 100-årig tradition av strumptillverkning.
Kaninerna här består av en blandning av 55 % akryl, 35 % nylon, 5 % ull samt 5 % spandex. En helt klart värmande vintermix, även om jag faktiskt tycker att Calzedonias kashmirmix är varmare. Det kan kanske också bero på att tyget här är mer utstretchat på mig, vilket jag inte kan göra så mycket åt då det är en one size. Eftersom imperial units används så får jag googla översättning, men storleken ska passa folk mellan 152 - 183 cm och 45 - 83 kg. En rätt rejäl vidd måste jag säga.. Jag vet inte om jag skulle våga rekommendera storleken till någon som är kring maxlängd/vikt faktiskt. Kanske inte heller till någon som är så petite som minimum. Men håller man sig någonstans mittemellan så är det bara att köra.


Utöver kaninerna som tittar bak (eller fram) över anklarna så är strumpbyxan helsvart. Passar perfekt för den som inte är så sugen på mönstrat men ändå gillar små detaljer.
Jag har haft dessa några gånger nu och de sitter bra på under hela dagen. Har inte upplevt att jag fått säckiga knän, som ibland kan ske med strumpbyxor i naturmaterial.
Priset ligger på 28 $, så jag förväntar mig att de kommer att hålla väl och länge.

In English: Embrace the winter in wool mixed Rabbit in Realism tights from Tabbisocks. Give these cute bunnys some carrots!

2 kommentarer:

  1. Urgulliga kaninstrumpor. Synd att man är stor växt och inte passar in i one size storleken.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kommer säkert några andra strumpbyxor med liknande design!

      Radera