fredag 6 november 2015

Dionée - les Plantes Carnivores

Everyday is Halloween.. åtminstone med dessa köttätande blombestar på benen! Åter igen så är det Les Queues de Sardines som står för fantasin. Strumpbyxan Dioné kommer från höst/vinterkollektion 2012 som hade djungeltema.


Jag tippar på att tyget är stickat med 70 denier-garn, då det är vanligt hos märket. Eftersom strumpbyxan verkar vara slutsåld numer så kan jag inte kontrollera i shopen. Men det är en bra tjocklek på tyget och den matta finishen hjälper till att hålla plagget på plats. Mjuk och skön kvalitet. Blommorna är tryckta i silverglitter.


Gulligt och ondskefullt på samma gång - dessa är definitivt bland favoriterna i min strumpsamling. Maskerad med skräcktema eller en helt vanlig kväll? Passar till båda!
De kostade 45 €, men det går att fynda strumpbyxor från äldre kollektioner för 14 - 38 € i dagsläget. Helt klart värt att kika på, så länge ni inte handlar upp mina tilltänkta kommande köp, haha!


In English: Les Queues de Sardines created this carnivore flower, called Dioné, in the A/W collection 2012. The perfect choice for Halloween.. or just any occasion! Love 'em!

2 kommentarer:

  1. Det var ei stilig strømpebukse, er nok ikke mye feil at den er i 70den:) Den er litt transparent bare;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack och lov inte så transparent att motivet "suddas ut". Det hade varit tragiskt!

      Radera