fredag 13 november 2015

Bianco

En bra basstrumpbyxa har man alltid användning för. Jag har tidigare skrivit om Calzedonias semicoprente-strumpa, i detta inlägg visar jag upp deras coprente, d v s täckande.
Täckande vita strumpbyxor är något som passar fint till den kommande årstiden, och det är även något som jag har lidit brist på i samlingen sedan ett tag. Läsare som har hängt med minns kanske att jag visade upp ett par som jag kasserade..
Glädjande att Calzedonias är så mycket bättre!

Strumpbyxan är inte märkt med något deniertal, men 50-60 är min gissning. Det Lycra-märkta tyget är mjukt och fint, man får både god stretch och en positiv bomullskänsla. Jag har inte hårdtestat dessa, men jag tycker verkligen om att bära den här sortens kvalitet på mig. Ett extra plus är den komfortabla midjan, som är stickad i andra riktningen. En midja som finns på bland annat dessa strumpbyxor från Nur Die, om ni vill se bild.

Dessa var prissatta på 5 €, men butiken hade "ta 5 betala för 4" erbjudande. För den som reser i Europa så rekommenderar jag varmt att handla på Calzedonia där istället. När jag besökte Stockholmsfilialen var erbjudandet 3 st strumpbyxor för 140 kr. Ska du hamstra basplagg och ändå ut & resa så går det att spara en liten slant.


In English: White opaque tights from Calzedonia. Very nice quality for a few €!

2 kommentarer: