onsdag 22 juli 2015

Integrated Circuit

Hej från semestern!
Lite tjockare tyg står bättre emot eventuellt slitage från terrängen samt insekter, så dessa strumpbyxor i 60 denier tillsammans med den gröna färgen blev ett ypperligt val när jag skulle skåda tjusiga vyer. Att mönstret föreställer integrerade kretsar blev en extra kul kontrast - modern elektronik vs uråldrig natur. ;)


Det är polska Hold me tights som har skapat denna kreation och det enda jag har att klaga på är att de kräver en del omjusteringar under dagens lopp. Det kan bero på att jag har en för stor storlek (men så för stor borde den inte vara) eller att tyget har en s k satineffekt. Jag tror faktiskt på det sistnämnda. Jag tror att den svarta varianten, som är den enda som finns tillgänglig att köpa, är matt. Åtminstone står det inget om att tyget där skulle vara satinaktigt.
Hållbarhetsmässigt får den däremot toppbetyg då jag inte varit speciellt snäll mot plagget och det ändå är utan skavanker.


För 25 € eller 100 zł går det alltså fortfarande att få tag i en stark strumpbyxa som borde vara en perfekt present till vilken tekniknörd som helst!

In English: Nice contrasts - modern electronics against old nature with "Integrated Circuit" tights from Hold me tights. Strong fabric but need some adjustments to sit on well during the day.


4 kommentarer:

 1. Snyggt. Det är extra fint med gröna strumpbyxor. Kul att det kom ett nytt inlägg. Det var ett tag sedan senast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte väl att grönt skulle falla dig i smaken. ;)
   Det har varit en del runtflängande under semestern, så det finns potential för lite mer bloggande nu när jag är på hemmaplan!

   Radera
 2. Jag håller med LM, kul med ett nyttinläg.
  Häftigt med mönstret på strumporna. Snyggt att du har på dig strumpbyxor ut i naturen. Vad hade du på för skor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid strumpbyxor när jag friluftsar!
   Hade mina Doc's, men det var tyvärr inte de bästa sulorna för terrängen när man ska bestiga berg och titta på vattenfall. Gav upp min vandring på platsen där fotona är tagna, och det var väl halvvägs upp. Å andra sidan var utsikten gudomlig där jag var!
   Ska nog se till att investera i ett par riktiga vandringskängor. Det enda dumma är att sådana sällan är speciellt stiliga.. ;)

   Radera