lördag 9 augusti 2014

Invisible

10 denier från Åhléns, vilket också är deras tunnaste strumpbyxa. Inga förstärkningar och därför perfekt för den som vill ha en barbent look men ändå känna sig klädd, enligt kedjan. Jag bär på bilderna färgen Natur.


Den finns i dubbelstorlekar från 36/38 upp till 46/48. Jag tycker att min satt på väldigt väl och även midjeresåren var väl anpassad, den skulle kunna funkar att både ha i höfthöjd som så väl i faktiskt midjehöjd. I största allmänhet trevlig att bära.
Tyget stod emot lite närkontakt med strandklipporna rätt bra, det som istället hade kål på strumpan var hälarna på mina skor dag 3.. och sedan gick det utför! Lyckades få diverse maskor från fötterna samt ett hyfsat stort hål på vaden som jag inte vet varifrån det kommer från (buskage?). En snällare behandling hade kanske fått strumpbyxan att hålla för någon omgång mer, men det är nog det hela.
För 10 denier och ett pris på 60 kr så är det väl ok, sett ur måttet "svenskt butikspris", men jag har ju burit ett antal lika tunna som hållit längre och kostat mindre.


För övrigt är det lite klurigt med nyanser såhär års. Efter supersommaren hade jag gott kunnat välja en solbrun nyans, för den här var i ljusaste laget för mig just nu. Det blev jag om inte annat varse när jag fick klampa runt med hålet på vaden resten av dagen. ;)


In English: Invisible tights from Åhléns, knitted in 10 denier yarn. Lasted for almost 3 days, before my shoes and Mother Nature killed them.

11 kommentarer:

 1. Glänser vackert i solljuset : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är rätt glansiga. Fast det har de inte nämnt på förpackningen av nån anledning.

   Radera
 2. Tycker det är så fint med glansiga.

  SvaraRadera
 3. Hadde den vært helt fri for glans, hadde den faktisk vært helt usynlig:)
  Men du liker jo at det er glans i strømpebuksene;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jäpp! Men nu publicerade jag minsann ett inlägg om matta strumpor som jag är tokförtjust i. :-O :)

   Radera
 4. Skulle vilja testa men lite osäker på storlek då jag är ganska lång. Hur är dem i storlekarna ? Är smal runt midjan men har långa ben

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är 1,68 så det borde väl gå om du inte tangerar 2 m..

   Radera
  2. Har storlek 44-48 i pierre robert strumpbyxor. Så så dessa bör väl funka också

   Radera
  3. Ja, okej. Jag drar ju en 38:a och det var en 36/38 jag hade.

   Radera
 5. Funkar detta på killar också eller vad anser du ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har lite svårt som kvinna att sätta mig in i lämpligheten för manlig anatomi, men det är väl bara att testa? 60 kr är ju inte så farligt.

   Radera