lördag 7 juni 2014

Shiny happy legs

Sådärja, då har jag lyckats få hål på mina Super Shine Tights från Silky, vilka jag köpte förra sommaren. Företaget tycks ha gjort om förpackningarna sedan jag köpte dem och korrekt namn idag tycks vara Shine Tights rätt och slätt.
De är stickade i 15 denier garn i en nylon- och spandexblandning, och mitt färgval är Nude.


Som synes är det en härlig lyster i solljus!
Storlekstabellen går efter längd- samt höftmått. En lättare tå- samt byxdelsförstärkning finns och trots existensen av den sistnämnda så tycker jag att plagget är bekvämt att bära. Ingenting som trycker in och strumpbyxan är följsam och sitter på.


I mer mulet väder blir som synes glansen väldigt nedtonad, men istället blir effekten att man ser barbent ut. För den som är lite blyg med just glans så går det alltså ändå att bära dessa!
Jag har faktiskt tappat räkningen för antal användningstillfällen, men om jag säger att dessa har hållit i 6 dagar så har jag inte överdrivit i alla fall. För ett pris på 3,7 € så är det klart godkänt!


In English: (Super) Shine Tights in 15 denier from Silky. Nice comfort and good value for the money!

4 kommentarer:

 1. Denne er jo like anvendelig i sol, som uten sol:)
  Glansen er ikke veldig fremtredende når sola er framme, og i skya vær er den bare lekker. Synes nesten ikke på avstand, om fargen matcher hudafrgen der og og da;)
  Jeg har brukt en fra KappAhl ei stund nå, og den har jeg brukt litt ute rundt huset med shorts på meg;) Den synes ikke så veldig godt heller siden det er lite glans i den. Skal skrive litt i bloggen om den;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det nya namnet Shine tights är mer passande än Super shine tycker jag, för det är ju inte överdrivet. Bara alldeles utmärkt! :)

   Radera
 2. Glänser vackert...

  SvaraRadera