torsdag 19 juni 2014

300

Yes, detta är mitt 300:e inlägg och minst lika många strumpor har passerat revy! Galet värre! Vad ska vi fira med? Siffran 3 indikerar bronsplats så jag väljer ett bronsplagg. Bildgooglar man dessutom filmen 300 så går färgskalan ton i ton med dagens strumpbyxa. Att den dessutom hör till favoriterna i min samling gör det hela ännu bättre!


Den här ormskinnsmönstrade och skinande härligheten kommer från Oroblu och heter Samantha. Jag tror att den kommer från höst/vinterkollektionen 2010/11, åtminstone känns det rimligt då de första bilderna jag har på mig iförd den är från 2011. Jag som blir helt begeistrad av glans var givetvis tvungen att knipa samtliga kulörer som jag kunde komma över, även fastän priset låg på 20 €. Idag får ni dock bara se, som sagt, den bronsfärgade.

Tyget är stickat i 70 denier och därför inte mitt förstahandsval i sommarvärmen. Lite trist att det är så ont om solsken på de skandinaviska breddgraderna om vintern, för det är ju onekligen i solsken som den kommer till sin fulla och fantastiska rätt. Jag dreglar av åsynen av mina egna bilder, haha! :D


Det är mjuk och behaglig kvalitet i vanlig Oroblu-stil. Jag tänker att ytan skulle kunna vara lite känslig, men hittills har den klarat sig fint. Var väl en tråd under ena foten som dragits ut lite, på sin höjd. Men en sak är faktiskt dålig, och det är inget som jag känner igen från andra strumpbyxor från märket - midjeresåren har förslappats rejält. Storleken är normal, så det är inte min mage som är orsaken. Jag vet helt enkelt inte varför resåren blivit sladdrig så snabbt, men det är likadant med de andra färgerna också. Det kräver lite finjusteringar för att hålla strumpbyxan på plats, men det gör väl det samma egentligen.
Skål och hurra för 300 fler strumpbyxor!


In English: This is my three hundred blog post! And I celebrate it with one of my favourites, bronze coloured Samantha from Oroblu. Shiny, shiny snake skin, I so love this!

6 kommentarer:

 1. Härligt lillstrumpa o grattis från en som följer din blogg med stort intresse ; )

  SvaraRadera
 2. Så fine de var! Måtte finne ut hva du mener med å "dreglar"....hihihi ;) Kan tenke meg det ja;)
  På avstånd må de väl se ut som om de er helt tette, men glansige. Er jo ikke før man er tett på at at man ser hva slag mønster de har:)
  Har ikke sett slike før.
  Ønsker deg en fin midtsommer;) Kanskje iført strømpebukser også:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fin midsommar tillbaka!
   Den blev faktiskt strumpbyxlös, ville inte ha sönder något med kardborrar från regnkläderna. ;)

   Radera
 3. Jag ser fram emot de nästa 300 inläggen på din blogg. Jag vet inte om man ska skriva GRATTIS eller inte, men nu har jag gjort det.
  Ursnygga strumpor i detta inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! :D
   Ja, jag älskar verkligen dessa! Tur jag köpte de andra färgerna också. ;)

   Radera