onsdag 27 november 2013

Meow

Jag utgår från att min blogglusta kommer att vara mycket bättre efter att ha sovit ut (inkluderande att svara på kommentarer), vilket jag hoppas ha gjort imorgon. Men jag slänger in ett hastigt inlägg för att bekräfta att jag lever och inte har typ blivit överfallen av något pervo på stan som velat såga av mina fötter för att sätta dem på den finaste platsen i porslinsskåpet.. Ja, precis. Vilda fantasier. Vilda strumpbyxor.
Hittade dessa rovdjur på H&M Divided häromdagen, för 70 kr. Var såklart tvungen att ta hem kattdjuren. Himla fräsiga. Är troligen inte den mest hållbara kvaliteten på tyget, men ett par gånger till förväntar jag mig allt att kunna använda dem.


In English: I found these kitties on H&M the other day. I guess they speak for themselves. Meow!

8 kommentarer:

 1. Gött att du är tillbaka ; ) R.b

  SvaraRadera
 2. Kul att du är igång och bloggar igen. Mycket intressanta strumpbyxor denna gången. Jag tror att det kan vara svårt att kombinera dem med något i min garderob i alla fall. Kanske om man kör med en kort kjol i kahkiliknande färg, men det har jag ju inte.
  Hur klarar sig motivet i tvätten? Är det tryckt motiv eller sytt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att de hade varit kul att kombinera med en kjol/klänning som är både kort och lång, som liknande denna (lååång länk) http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Maxi-Dress-With-Mini-Skirt-And-Deep-V-Neck/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2633824&SearchQuery=mini%20maxi&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Black
   Eller kanske med en längre kjol som har hög slits? Har dock ingetdera tyvärr, men om man inte känner sig bekväm i kortkort så tror jag att det där är en idé!
   Motivet är tryckt, men det är inte plastigt utan är liksom "inne i" tyget. De har åkt tvättmaskin en gång och jag ser ingen skillnad på dem nu efteråt.

   Radera
 3. Trevligt! Välkommen tillbaka! :)

  Verkligen annorlunda strumpor du hittat..
  Men dom kräver väl sin korta kjol för att inte se konstigt ut..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, jag blev glatt överraskad att hitta dessa i en "vanlig" affär. :)

   Radera
 4. Välkommen tillbaka!
  Du är saknad och uppskattad.
  Vi är många som följer dig och har helt (nåja!) normalt förhållande till strumpor, skor, fötter. ..
  :-D

  SvaraRadera