torsdag 7 mars 2013

Sophie

Mitt i alla extravaganta kollektioner som Trasparenze gör så kan man lätt glömma bort deras standardsortiment. Gör inte det! Det finns till och med bra strumpbyxor för vinterbruk, såsom deras Sophie 70 denier. Dessutom finns den i en uppsjö av färger, närmare bestämt 35 st! Jag valde "Verde Acqua" - turkost gör mig glad i alla väder!


Jag har bara använt den ett fåtal gånger nu i vinter, så jag kan inte svara på hur många användningar den står pall för. Men kollar man köparnas omdömen om produkten i den webshop som jag köpte den från så är alla väldigt nöjda.
Härlig kvalitet i alla fall, tyget har en gnutta bomull i sig och det är mjukt mot benen. Färgen är som synes opaque och benen hålls rätt så varma i plagget.
Hade jag inte jobbat helkonstiga tider de senaste dagarna hade jag säkert orkat skriva mer uttömmande om turkosa Sophie, men jag konstaterar att det är en bra strumpbyxa till ett helt okej pris på 12 €. Jag köper gärna fler exemplar framöver, det svåraste är nog att välja färg.


Lite kul är att det i förpackningen medföljer en instruktion hur man tar på sig strumpbyxan. Vettigt om det hade varit en tunn sak i lägre deniertal, men när det handlar om 70 behöver man inte var fullt så försiktig. ;)


In English: Trasparenze's Sophie in 70 denier, the colour is called Verde Acqua. Available in 35 different colours!


4 kommentarer:

 1. Det verkar som jag borde testa transparenze strumpbyxor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med ett så stort färgutbud och en kostnad i samma klass som Lindex (numera) så finns det ju ingen anledning att tacka nej! :D

   Radera
 2. Dy synes utvilsomt godt i snøen med en slik farge på strømpebuksa;)
  Men varmer den, og er holdbar så er det ikke noe som bedre enn det;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Turkost är en sommarfärg för mig, så det var kul att använda den i ett riktigt vinterväder!

   Radera